La 9 ani are propria lui firma de reciclare. Pana acum a strans 500.000 de sticle. De ce face acest lucru

/ / Modificat: 2019-10-07
La 9 ani are propria lui firma de reciclare. Pana acum a strans 500.000 de sticle. De ce face acest lucru

Ryan Hickman, un baiat de noua ani, este un om de afaceri de succes din California, scrie Los Angeles Times. De la varsta de trei ani, el se ocupa cu sortarea gunoiului, iar acum are propria firma de reciclare, Ryan’s Recycling Company.

Timp de 6 ani de munca, sortand si transportand gunoiul clientilor sai, baiatul a castigat peste 10.000 de dolari!Ryan strange bani pentru universitate, dar mai spune ca vrea sa cumpere si un camion de dimensiuni mari pentru a deveni gunoier.

Cum a inceput afacerea de succes

Intr-o zi, baiatul si tatal sau au mers la un centru de reciclare, unde micutului i-a placut foarte mult procesul de sortare. A inceput sa selecteze sticlele pentru a le incarca in masina si a primit primii sai bani pentru aceasta munca. Si asa a decis sa colecteze gunoiul de la vecini, sa-l sorteze si sa-l recicleze. Pentru a-l ajuta sa-si realizeze planurile, mama sa s-a oferit sa-l ajute. Cand este intrebat de ce face acest lucru, Ryan raspunde: "Fac asta pentru ca sticlele ajung in ocean, iar animalele se imbolnavesc si mor."

sticle

Pana in prezent, Ryan a colectat si reciclat peste 500.000 de sticle si cutii. Tatal sau il ajuta sa sorteze gunoiul si sa livreze pungile cu sticle la centrul de reciclare, la fiecare 3 saptamani.

"Eu si sotia mea il sprijinim in acest sens si i-am spus fiului nostru ca, ori de cate ori va dori sa se opreasca, o poate face," spune tatal baiatului.

Doneaza bani pentru actiuni de caritate

Datorita muncii sale, Ryan a devenit ambasador al Centrului Pacific pentru Salvarea Animalelor Marine. Acesta a creat si o linie de tricouri, iar profitul il doneaza pentru actiuni caritabile.

reciclare

Dupa ce povestea copilului a devenit cunoscuta, a inspirat mai multe persoane sa se alature initiativei sale de a salva lumea. 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Reciclare Sticle si cutii din plastic

Articole recomandate

Citeste si despre