Jetix Salveaza Planeta - Copiii pot salva padurea!
 

Initiativa educativa si ecologica inedita. In perioada 1 iunie – 15 iulie, orice copil cu varsta cuprinsa intre 8 si 14 ani care ar dori sa stie mai multe despre padurile Romaniei, protectia mediului si ecologie, poate sa-si implineasca visul!

Cum? Participand la campania “Jetix Salveaza Planeta - Copiii pot salva padurea!” initiata de Jetix – Televiziunea Copiilor, in colaborare cu UPC Romania, Canalul National Geographic Romania si Asociatia "Organizatia Salvati Copiii - Filiala Bucuresti” .

Autorii celor mai frumoase 21 de lucrari cu tema: “Cum crezi ca poti salva padurile din tara noastra?“ vor fi invitati pentru a experimenta o aventura unica - o super tabara la munte all-inclusive, in luna august, cu scopul de a afla mai multe despre natura si ecologie si, de ce nu, poate pentru a-si afla viitoarea cariera.


Printre temele special pregatite pentru micii viitori specialisti in protectia padurii:

- Drumetii ecologice: Fantana lui Botorog – Prapastiile Zarnestilor – Cabana Curmatura, impreuna cu rangerii din Parcul National Piatra Craiului,

- Workshop de ecologie: “Ce pot face eu pentru protectia mediului?”;

- “Padurea, prietena noastra: plante utile, plante primejdioase”;

- “Cum sa ne facem un adapost fara sa ranim padurea?”;

- Padurea in timpul noptii - “Cum sa ne orientam dupa stele?”;

- “ Agresiunea prin turism asupra mediului”;

- Pregatirea unor piese de teatru si a unei trupe de dans;

- Jocuri si concursuri de comunicare, socializare si formare de spirit de echipa;

- Editarea primului numar din ziarul taberei si nu numai.

Doua locuri in plus in tabara au fost special rezervate pentru copii selectati de Asociatia "Organizatia Salvati Copiii - Filiala Bucuresti”. In plus, primii 70 de copii abonati UPC care ne vor trimite lucrarile lor vor primi un super tricou Jetix ca premiu special.

Maciek Bral, Managing Director for Poland & Central and Eastern Europe - JETIX Europe afirma: “Televiziunea Copiilor - JETIX este cunoscuta in intreaga lume pentru promovarea fairplay-ului si a schimbului cultural, precum si pentru implicarea sa in toate aspectele care privesc copiii de astazi, inclusiv constientizarea mediului inconjurator. De aceea, Jetix Salveaza Planeta reprezinta o continuare naturala a misiunii noastre, unde ne unim fortele cu partenerii nostri de proiect pentru o cauza buna. Sunt in mod deosebit mandru pentru ca Romania este prima tara care pune in aplicare proiectul Jetix Salveaza Planeta.”

"Ne bucuram sa fim parteneri cu postul de televiziune Jetix in actiunea lor de promovare a unui mediu inconjurator curat si sanatos. Proiectul „Jetix Salveaza Planeta - Copiii pot salva padurea!” este o completare a proiectelor de implicare sociala ale UPC, dintre care cele mai cunoscute sunt parcurile UPC amenajate cu spatii de joaca pentru copii si pentru sporturile cu role. Le uram mult succes tuturor participantilor", a declarat Raluca Milin, Director de Marketing si Vanzari UPC Romania.

Compunerile (de maximum o pagina) se pot trimite in perioada 1 iunie - 15 iulie 2005 (data postei), la urmatoarea adresa: Piata Alba Iulia nr. 4, bl. I3, sc. 1, et. 8, ap. 40, Cod 031104, Sector 3, BUCURESTI sau la orice centru UPC de relatii cu clientii

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul