Hai sa il ajutam pe Matei!

/ / Modificat: 2008-03-14
Hai sa il ajutam pe Matei!





 






La varsta de 2 ani, copiii incep sa lege propozitii din doua cuvinte, devin mult mai independenti atunci cand este vorba de imbracat sau spalat pe maini, devin mult mai prietenosi si incep sa se joaca cu alti copii, incep sa isi puna mai multe intrebari, devin mult mai interesati sa afle care sunt motivatiile persoanelor din jur.

Matei Nicorici este un baietel in varsta de doar doi ani, caruia nu as putea sa ii raspund la intrebarea ce se intampla cu el. Matei a fost diagnosticat cu neuroblastom cu metastaze osoase, acesta este o forma de cancer intalnita la copii intr-un stadiu foarte avansat.

Micutul are acum o tumora la nivelul plamanilor, care necesita tratament chirurgical cat mai rapid, iar dupa acesta chimioterapie.

Parintii lui au luat deja legatura cu o Clinica din apropierea Parisului care au acceptat sa il primeasca imediat. Costurile tratamentului sunt foarte mari, de aceea cu ajutorul Asociatiei Oncologice din Constanta s-a organizat o campanie de strangere de fonduri pentru Matei.

Fiecare minut conteaza pentru Matei, el acum se afla impreuna cu parintii sai in drum spre Institutul Gustave Roussy din Villejuif, unul dintre cele mai vechi institute oncologice din Europa.

El are nevoie urgenta de suma de 53.000 de euro pentru a fi internat si pentru a incepe tratamentul.

Au fost deschise doua conturi, unul in euro si unul in ron, cu numele titularului: Nicorici Cezar Cristian

BANCA: BRD BUCURESTI - Agentia Gorjului

Cont in Euro: RO36BRDE410SV06575694100

Cont in RON: RO62BRDE410SV06576144100


Hai sa il ajutam pe Matei sa nu ne intrebe "de ce".

Laura Moise

Redactor Copilul.ro

14 Martie 2008

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre