Gemenele alb-negru


Millie si Marcia Biggs sunt gemenele din Marea Britanie care au reusit sa socheze imediat dupa nastere. Ele sunt departe de a fi identice: una are pielea alba ca spuma laptelui, iar cealalta, neagra ca abanosul. Cele doua fetite au pielea de culori diferite pentru ca Millie l-a mostenit genetic pe tatal sau jamaican, iar Marcia pe mama sa, Amanda, de origine britanica. Sotii Biggs au incercat in zece ani de casatorie sa aiba copii, insa fara nici un rezultat. Pe fete le-au conceput in urma unui tratament de fertilizare in vitro.

Dupa nastere, cele doua erau aproape identice, iar diferentele clare au inceput sa apara dupa cateva luni. "Lui Millie a inceput sa i se innegreasca pielea, sa se apropie de culoarea tatalui sau, iar in acelasi timp Marciei a inceput sa i se deschida culoarea pielii, parul sau a devenit blond si cret, iar ochii i-au ramas albastri", a precizat mama gemenelor.   


(Andreea Ciocanel)  

Citeste tot articolul in: Libertatea     

6 Iulie 2007 <

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul