"Fetita muntilor" a fost botezata
 

„Fetita muntilor”, dupa cum a fost numita micuta care s-a nascut la Cota 2000, la Cabana Piatra Arsa, in ianuarie 2007, a fost botezata ieri in localitatea Valea Doftanei. Ioana Georgiana Oseaca a intrat in randul crestinilor primind Sfanta Impartasanie la Biserica Adormirea Domnului din partea preotului Florin. In jurul pranzului, ghemul de om, care a ajuns acum la 4,7 kg, a sosit la lacasul de cult purtat in brate de nasa Vasilica Haralambie si avandu-le alaturi pe mama sa, Mariana Georgeta Oseaca (22 de ani), si pe bunica. La fel de cuminte ca la ultima noastra vizita, din Valea Doftanei, micuta Ioana venise cu burtica plina si a dormit dusa pana cand preotul i-a rugat pe nasii Vasilica si Mihai Haralambie, prietenii Marianei din Sinaia, sa o dezbrace de hainute.


Desi apa din cristelnita era rece (se spune ca nici un copil nu raceste la botez) si fetita era racita, a facut fata cu brio  pentru ca a fost calita inca de la nastere. Doar s-a nascut in munti, pe 30 ianuarie. Toata lumea a cadorisit-o cu jucarii, hainute, care mai de care mai colorate, si cu bani, ca doar asa e datina romaneasca sa te duci la un copil mic. Mariana Oseaca a adus-o pe lume pe Ioana Georgiana pe 30 ianuarie, la cabana Piatra Arsa. Din pricina viscolului naprasnic, drumul de acces era blocat, iar sansa tinerei au fost medicii loturilor de sportivi aflati la cabana care au asistat nasterea. Abia dupa doua zile, femeia si bebelusul au ajuns la maternitate cu o masina de deszapezire

Citeste tot articolul in: Libertatea

23 Ap rilie 2007

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul