Fotografie virala: un nou-nascut se incrunta la medicul care l-a adus pe lume

/ / Modificat: 2020-02-24
Fotografie virala: un nou-nascut se incrunta la medicul care l-a adus pe lume

Momentul sosirii unui copil pe lume este ceva unic, foarte emotionant si induiosator. O fotografie in care a fost surprins un bebelus care se incrunta foarte tare la medic a devenit virala. 

brazilia rio

Bebelusul  a venit pe lume in dupa-amiaza zilei de 13 februarie, prin cezariana, intr-un spital din Rio de Janeiro, Brazilia.

S-a suparat pe medic

In mod obisnuit, bebelusii incep sa planga atunci cand vin pe lume, iar daca nu s eintampla acest lucru, medicii ii fac sa tipe ca sa stie daca plamanii lor functioneaza corect. Acest bebelus nu a reactionat imediat, ci doar il privea foarte furios pe medicul ginecolog. 

incruntat

Fotografia a fost postata pe Facebook si a primit 4.000 de like-uri.

"A deschis ochii larg si nu a plans, a facut o fata "incruntata," mama i-a dat un sarut si abia dupa ce i-au taiat cordonul ombilical a inceput sa planga," a povestit Rodrigo Kunstmann, cel care a realizat fotografia, pentru publicatia braziliana Crescer.

Ce spune mama 

Daiane si Renato Pereira da Rocha, parinti bebelusului, nu isi planificase sa aiba un copil, dar au descoperit sarcina dupa cinci saptamani. La scurt timp, viitoarea mama a primit vestea ca avea un hematom subcorionic, o acumulare de sange intre placenta si uter.

brazilia

Din fericire, a avut o sarcina usoara si totul a decurs normal. Dupa ce a vazut poza, mama a spus ca fotograful a surprins personalitatea hotarata a fetitei sale, pe care a botezat-o Isabela.

"Copilul meu s-a nascut curajos. Este deja o vedeta," a mai precizat proaspata mamica.

Fotografia este amuzanta si multi ar reactiona ca micuta Isabela. Daca cineva ti-ar da invelisul la o parte de pe tine si te-ar trage din pat dupa un somn de noua luni, nu te-ai supara?

Sursa: ladbible.com

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Fotografie Bebelus

Articole recomandate

Citeste si despre