Cvadrupli identici in Montana


O canadianca de 35 de ani a dat nastere la 4 copii identici, relateaza CNN Health News. Karen Jepp din Canada i-a nascut pe Autumn, Brooke, Calissa si Dahlia prin cezariana la spitalul din Great Falls, Montana.

Cele patru fete au putut sa respire normal si au o stare de sanatate foarte buna, avand in vedere ca s-au nascut cu aproximativ 2 luni mai devreme. Mama lor le-a conceput fara sa ia medicamente pentru fertilizare. Greutatea lor la nastere a fost intre 1,3 kilograme si 1,07 kilograme.

Parintii fetelor mai au inca un fiu de 2 ani, Simon si au declarat ca abia asteapta urmatoarea perioada alaturi de fetite. Sansele de a da nastere unor cvadruplii sunt de 1 la 13 milioane si rapoartele medicale arata ca exista mai putin de 50 de perechi de cvadruplii in toata lumea. Ultimul caz raportat de cvadruplii s-a intamplat in India in aprilie 2006 si au fost nascuti de o femeie de 26 de ani.


Alina Sica

Redactor Copilul.ro

20 A

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul