Cu cine va lasati copiii de Revelion


Planuiti sa plecati de acasa cu ocazia Sarbatorilor de iarna, dar nu aveti cu cine sa va lasati copiii? Vreti sa petreceti noaptea dintre ani cu prietenii, dar nu ati gasit inca o persoana de incredere care sa aiba grija de cei mici? Contra cost, puteti apela la serviciile unei bone profesioniste.

Daca nu aveti norocul de a gasi o persoana potrivita pentru a avea grija de copii cat timp nu sunteti acasa de Craciun sau de Revelion, aveti doua alternative: ori sunati la anunturile de mica publicitate si incercati sa gasiti o persoana potrivita care sa stea cu ei, ori apelati la o firma de baby-sitting. Singurul avantaj al micii publicitati e pretul mai mic fata de agentii. Pe langa faptul ca o selectie de la mica publicitate este o operatiune riscanta si solicita un timp mai mare, un avantaj al firmelor de baby-sitting ar fi ca baza de date a acestora e destul de mare pentru a gasi pe cineva corespunzator.Odata contactata firma, vi se preia telefonic cererea, cu cateva detalii despre ce pregatire preferati sa aiba dadaca. La alte agentii vi se repartizeaza din start o dadaca. Cele mai multe agentii de baby-sitting percep o taxa de 5 euro pe ora. Pentru noaptea de Revelion preturile agentiilor variaza in jurul sumei de un milion de lei vechi.

Citeste tot articolul in: Libertatea

20 Decembri e 2006

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul