Copiii pot salva padurea
 

Autorii celor mai bune 21 de compuneri cu tema "Cum crezi cã poþi salva pãdurile din þara noastrã?" vor fi invitaþi sã experimenteze o aventurã unicã a copilãriei - participarea într-o super tabãrã la munte all-inclusive, cu scopul generos de a afla cât mai multe despre naturã ºi ecologie.

Domnul Maciek Bral, Managing Director of Central and Eastern Europe & Poland - Jetix Europe afirmã: "Jetix Salveazã Planeta reprezintã o continuare naturalã a misiunii noastre, prin care ne unim forþele cu partenerii noºtri de proiect pentru o cauzã bunã. Sunt în mod deosebit mândru cã România este prima þarã care pune în aplicare proiectul Jetix Salveazã Planeta."


Doamna Raluca Milin, Director de Marketing ºi Vânzãri UPC România declarã: "Ne bucurãm sã fim parteneri cu postul de televiziune Jetix în acþiunea lor de promovare a unui mediu înconjurãtor curat ºi sãnãtos. Proiectul "Jetix Salveazã Planeta - Copiii pot salva pãdurea!" este o completare a proiectelor de implicare socialã ale UPC, dintre care cele mai cunoscute sunt parcurile UPC amenajate cu spaþii de joacã pentru copii ºi pentru sporturile cu role. Le urãm mult succes tuturor participanþilor".

Asociaþia "Organizaþia Salvaþi Copiii - Filiala Bucureºti" va selecta în plus doi copii care se vor alãtura aventurii ºi vor participa la tabãrã. Ca o ofertã specialã pentru abonaþii UPC, primii 70 de copii care au trimis lucrãrile lor la centrele UPC vor primi un premiu Jetix.

Mai multe detalii pe www.jetix.ro , www.upc.ro ºi în centrele UPC de relaþii cu clienþii.

Jetix îºi mãreºte pachetul de programe dedicat României. Începând din octombrie 2004 pânã în septembrie 2005, Jetix va lansa 216 episoade noi: 3 seriale noi (71 de episoade), episoade noi din serialele preferate ale copiilor din România (142 de episoade), împreunã cu 3 filme noi dedicate intregii familii.


Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul