Copiii cu copii


Aproximativ 1.500 de fete cu varste cuprinse intre 13 si 15 ani si 27.000 care au intre 15 si 18 ani au nascut anul trecut. "Este alarmant, iar Educatia si Sanatatea ar trebui sa-si puna mai serios problema aceasta, iar educatia sexuala in scoala ar trebui sa fie mult mai serioasa", a declarat Theodora Bertzi, secretar de stat de la Oficiul Roman pentru Adoptii (ORA).

Ea a mai spus ca elevii ar trebui sa beneficieze de consiliere si discutii mult mai serioase, la care sa participe si baietii si fetele, discutiile purtate cu dirigintele clasei nefiind suficiente. Potrivit sefului ORA, ingrijorator de mare este si numarul minorelor care fac avorturi, anul trecut, peste 15.000 de fete intre 15 si 18 ani recurgand la astfel de solutii.

Secretarul de stat a precizat ca in aceasta situatie sunt si copiii care provin din familii, nu doar cei care sunt institutionalizati.

Citeste tot articolul in: Evenimentul Zilei

16 Februarie

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul