Concurs de copii, naravuri de adulti


Am vazut Polivalenta cu fason de sala de spectacol. O fi fost Eurovision Junior 2006, consumat la Bucuresti, un concurs pentru copii. Cu toate astea, romanii au muncit "ca oamenii mari" si au facut ca locul (de multe ori jalnic, chiar si in timpul unor show-uri) sa arate absolut decent.

Nici competitia in sine, desi rezervata minorilor, n-a fost rea. 15 tari au fost reprezentate de pusti care au avut evolutii cat se poate de agreabile. Cea mai simpatica prezenta din intregul maraton muzical a fost, insa, micuta prezentatoare Ioana, mana dreapta a Andreei Marin. Pustoaica de 12 ani si-a depasit mult mai experimentata "colega", care n-a parut foarte in largul ei inconjurata de atatia copii, nu prea impresionati de farmecele de "zana".Oricum, cele doua gazde ale spectacolului s-au achitat de obligatiile lor intr-o maniera cu care Romania n-are de ce-si face probleme in fata celorlalte surate europene.

Nici sistemul bine pus la punct al votului "pe prietenii" n-a avut vreo problema. Chiar daca sambata seara zeci de milioane de telespectatori de pe continent au urmarit un concurs destinat celor mici, "naravurile" adultilor au functionat si de data asta impecabil.

Adica televotingul a urmat aceleasi criterii cu care se opereaza la Eurovisionul "mare". "Mama Rusia" a avut, la Eurovision Junior 2006, gemene. Surorile Tolmachevy, in varsta de 9 ani, au castigat locul I, cu cantecul "Jazz de primavara".

Chiar daca Bucurestiul a gazduit anul acesta Eurovision Junior, reprezentantii nostri n-au castigat festivalul. Nu s-au clasat nici macar printre primii 5, ocupand doar locul 6. Chiar si asa, ne ramane satisfactia unui show atractiv, cu momente interesante (ca, de pilda, "duelul" dintre prestatorii de break dance si micii calusari), si a unei seri cu care am intrat deja in Europa.

(Diana Popescu)

Citeste tot articolul in: Gandul  

04 Decembrie 2006

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul