Ce au mai facut Marienkafer si prietenii ei de cand s-au intilnit prima oara


 

In luna care a trecut Marienkafer (gargarita – in limba germana) si noii sai prieteni au invatat multe cantecele, au invatat povestile fratilor Grimm, dar au invatat cifrele si cum sa inteleaga notiunile abstracte de multimi. Totul in limba germana! Iti vine sa crezi? Mai  sunt multe lucruri pe care le-au invatat, dar te asteptam sa le vezi la fata locului.  

Anii pe care copiii ii petrec la gradinita reprezinta asa numita varsta de aur a copilariei. Nu au responsabilitati, decat cele legate de insusirea normelor de comportare. Principala lor ocupatie este jocul.

Este posibil ca un copil sa invete o limba straina in joaca?

Va putem raspunde cu certitudine ca da.

In invatarea unei limbi straine de catre copii, un loc important il ocupa povestile. La varsta prescolara copiii traiesc intr-o lume creata de ei, populata de personajele dragi din povestile spuse de bunici, sau de ce nu ascultate la gradinita. Invata cuvinte si expresii fara sa realizeze ca o fac, intrepretindu-i pe Hansel si Gretel, pe Scufita Rosie sau Alba ca Zapada si cei 7 Pitici.

Traiesc scene din viata oamenilor mari, isi imagineaza situatii diferite gasindu-le rezolvari, care mai de care mai trasnite. Sunt doar cateva scenarii de stimulare a micutilor "studiosi" sa deprinda o limba straina fara sa para ca invata. Este benefica pentru ei invatarea unei limbi straine inainte de inceperea scolii, in afara avantajului unui start timpuriu le stimuleaza si simtul de competitie, pentru ca rezultatele lor pot fi cuantificate.

Unde ne gasesti:

www.marienkaefer.ro

Bucuresti, Str. Parafinei 9; Drumul Taberei – Militari
office@marienkaefer
tel: 440.05.96; 023654453; 0722579460

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul