Carte de bune maniere pentru copii


Parintii prinsi pe picior gresit de comportamentul propriilor copii si profesorii luati prin surprindere de insolenta elevilor vor avea o arma de contraatac la indemana: cartea "Codul Emily Post al bunelor maniere pentru copii", care va aparea pe 25 octombrie la Editura Corint Junior. Numele lui Emily Post reprezinta, inca din 1922, bunele maniere bazate pe politete, curtoazie si generozitate.

Cartea abunda in sfaturi simple si practice pe care insasi Emily Post le-ar fi dat. Plin si de ilustratii edificatoare, Codul acopera toate situatiile carora trebuie sa le faca fata un copil: cum sa se comporte civilizat la masa, acasa ori in oras, cum sa compuna scrisori de multumire, cum sa participe la evenimentele din afara scolii, cum sa foloseasca in siguranta Internetul, cum sa vorbeasca, politicos, la telefonul mobil, cum sa participe la aniversari, sindrofii, casatorii, cum sa dea o mana de ajutor in casa, cum sa aiba relatii cat mai bune cu vecinii, cum sa faca fata situatiilor in care este gazda sau invitat.Aparitia cartii va fi insotita de campanii de prezentare si dezbatere in diferite institutii de invatamant primar si gimnazial. Volumul contine, practic, toate informatiile asupra etichetei de care copiii si parintii lor au nevoie in viata cotidiana.

Sursa: Ad evarul

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul