Bebelus de 4 luni abandonat intai de mama, apoi de tata

/ / Modificat: 2020-02-18
Bebelus de 4 luni abandonat intai de mama, apoi de tata

Un bebelus de numai 4 luni a fost abandonat in doar cateva zile atat de tata, cat si de mama. Femeia fusese internata de autoritati intr-un centru maternal impreuna cu micutul sau.

Bebelusul si mama se aflau intr-un centru maternal din Hunedoara, dupa ce copilasul de 4 luni fusese furat de tatal sau din spitalul din Petrosani, unde fusese prima data abandonat. Barbatul l-a adus insa inapoi dupa un timp, sustinand ca nu are cu ce sa-l creasca.

Bebelus abandonat si de mama si de tata

Dupa doua zile, vizitata de tatal copilului in centrul maternal, mama de decis sa plece impreuna cu acesta , fara sa-i pese de copil. A spus ca nu vrea sa mai ramana si chiar a semnat un document prin care renunta la bebelus, informeaza opiniatimisoarei.ro.

"A refuzat serviciile oferite in centrul maternal si a solicitat o masura de protectie pentru copilas," a declarat purtatorul de cuvant al DGASPC Hunedoara.

Imediat, Protectia Copilului Hunedoara a inceput demersurile pentru ca bebelusul sa fie preluat de autaritatile din Arad, judetul de provenienta al mamei, pentru a fi dat in grija unui asistent maternal profesionist.

Sursa: opiniatimisoarei.ro

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Bebelus

Articole recomandate

Citeste si despre