Baby Expo, sarbatoarea bebelusilor din Romania


General Expo organizeaza cea de-a 7-a editie a salonului BABY EXPO, salon dedicat nou-nascutilor, Copiilor intre 0-5 ani, viitoarelor Mamici si tinerilor Parinti, la Sala Polivalenta din Bucuresti, în perioada 21-24 Septembrie.

Asteptat cu un real interes mai ales dupa succesul de care s-a bucurat la editiile anterioare, BABY EXPO este locul ideal unde se pot descoperi cele mai moderne produse si servicii: puericultura mica si mare, îmbracaminte si încaltaminte, produse alimentare, jocuri si jucarii, produse de igiena, mobilier si decoratiuni pentru camera copilului, vestimentatie pentru gravide, agentii de baby-sitting, centre medicale, gradinite, societati de asigurari, banci, auto, etc.La BABY EXPO participa peste 150 de companii producatoare si importatoare de produse pentru copii între 0-5 ani si viitoare mamici. BABY EXPO este unicul loc de întâlnire între cererea si oferta de produse si servicii pentru acest segment de piata si locul de lansare a ultimelor noutati din domeniu.

Pentru ca vizita sa fie cât mai placuta, organizatorul pune la dispozitia parintilor si copiilor o gama completa de servicii: spatiu de joaca, de creatie, de degustare, cinema MINIMAX, spatiu de schimb scutece, cabinet medical, spatiu de relaxare pentru parinti,

BABY EXPO este mai mult decât un salon obisnuit – este un salon educativ unde se poate participa la seminarii interactive sustinute la Clubul Parintilor de catre specialisti în pediatrie, psihologie, nutritie, sanatate, educatie, etc.

Zilnic, pe scena amenajata în cadrul salonului se vor desfasura programe artistice sustinute de copii si grupuri vocale si de teatru consacrate, iar copii se vor juca cu mascotele lor preferate.

Informatii suplimentare pe: www.babyexpo.ro

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul