BABYFIRST TV


La New York s-a lansat prima televiziune pentru bebelusi.

In Statele Unite s-a lansat primul post de televiziune pentru bebelusi. BabyFirst TV va emite 24 de ore din 24 si nu va transmite reclame. Programele sunt realizate de experti In educatia si cresterea copiilor si sunt destinate celor cu vârsta Intre sase luni si trei ani. Noul post de televiziune Isi propune sa Ii ajute pe parinti cu emisiuni interactive si cu un sistem inovator de subtitrare.

Petrecerea de lansare a televiziunii pentru bebelusi a avut loc la New York, In prezenta fondatorilor si a unei multimi zgomotoase de copii.


Sharon Rechter, cofondator BabyFirst TV: "BabyFirst este unic pentru oferta sa, dar si pentru ce nu va difuza niciodata. Nu vom da reclame, nici violenta sau ale tipuri de continut neadecvat publicului nostru. In schimb toate programele vor fi de o calitate superioara, supervizate de experti care sa le asigure parintilor si copiilor cele mai bune moduri de a interactiona."

Primit cu bucurie de parinti, canalul tv a fost criticat de unii psihologi, care considera ca le formeaza copiilor, Inca de foarte mici, obiceiuri proaste.

Dr. Alan Hilfer, psiholog pentru copii: "Trebuie sa gatesti sau ai nevoie de 5 minute libere. Ne temem ca daca pui copilul in fata televizorului, va deveni un obicei. Vrem ca micutii sa fie mai activi. Televiziunea, In special in cazul celor foarte mici, are tendinta sa ii incurajeze la pasivitate."

Pâna la vara, BabyFirstTV va avea zilnic o emisiune de o ora destinata in exclusivitate parintilor. Vor fi sfaturi si recomandari, inclusiv despre alimentatia si siguranta bebelusu lui.


Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul