Ajutati-l pe bebelusul Sebastian!
 
Dupa o aventura de noua luni, cuplul Lungu, ca orice viitori parinti asteptau venirea pe lume a bebelusului Sebastian. Din nefericire, cel mai frumos si mult asteptat eveniment din viata unor primi parinti s-a terminat tragic datorita neglijentei personalului medical.

Sebastian se dezvolta normal in burtica mamei sale conform analizelor realizate, insa dupa nastere datorita neatentiei, micutul s-a asfixiat cu cordonul ombilical.

Datorita lipsei de aer, creierasul sau a cedat si Sebastian a intrat in coma timp de doua saptamani.

Acum la doar 3 luni de zile de la nastere el nu poate sa auda, sa vada si este hranit cu ajutorului un tub care ajunge in stomacel.


Acest caz a adus lacrimi in ochii tuturor parintilor, ideea de a concepe ca propriul copil ar putea pati asa ceva e de neconceput.

Cu mic cu mare putem sa ajutam la tratarea lui Sebastian, care se poate face doar in Germania, insa el are nevoie de suma de 50.000 de euro pentru a deveni un copil normal.

Putem sa il ajutam pe Sebastian cu ajutorul celor doua conturi deschise pentru el.

RO 53 RNCB 0245036622920001, BCR Sucursala Sector 3 deschis pe numele Ionut Nansi Lungu.

Cont euro:  RO 26 RNCB 0245036622920002, BCR Sucursala Alexandra, judetul Teleorman, deschis pe numele Ionut Nansi Lungu.


Laura Moise

Redactor Copilul.ro

21 Noiembrie 200 7

Poza: EVZ

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul