AUDIO. Fetita de 2 ani maltrata de ingrijitoare la cresa. "Stai pe olita, ca-ti sucesc capul la spate!"

/ / Modificat: 2019-11-06
AUDIO. Fetita de 2 ani maltrata de ingrijitoare la cresa.

Un nou scandal in care sunt implicati copii si ingrijitoarele de la gradinita a izbucnit. De data aceasta, la Piatra Neamt.

Cosmarul micutei a durat 2 luni, din septembrie pana in octombrie si a fost demonstrat de inregistrari audio. Parintii s-au ingrijorat foarte tare cand au observat ca fetita in varta de doi ani si trei luni avea stari de panica si de agitatie si se trezea noaptea mai multe ori plangand. Copila plangea dupa parinti cand era lasata la cresa si le cerea sa o ia acasa, potrivit tvmneamt.ro.

Ce au auzit parintii pe inregistrare

Ingrijorati, acestia au decis sa-i puna un dispozitiv de inregistrare in ghiozdan si asa au aflat motivul. Pe inregistrari se pot auzi expresii ca: "Stai pe olita, ca-ti sucesc capul la spate," "Da sa te schimb, ca te-a adus ma-ta nespalata, c…a la fund, nesimtito!."

Pe aceleasi inregistrari se aude cum un baietel este dus la baie, iar la putin timp se aud zgomote ca si cum ar fi agresat. Se aud cum se izbesc lucruri. 

Atmosfera de teroare persista pe toata durata zilei. La masa se auzea cum copiii se inecau dupa ce erau fortati sa manance.

Inainte de a depune plangerea la Politie, parintii au mers la scoala cu inregistrarea si au avut o discutie cu ingrijitoarele, iar acestea si-au recunoscut faptele si au spus ca le pare rau. Directia de Asistenta Sociala din cadrul Primariei Piatra Neamt i-a desfacut contractul de munca ingrijitoarei in cauza in aceeasi zi (luni, 4 noiembrie) in care  a primit dovada relelor tratamente aplicate copilului.

„Am facut demersuri pentru montarea de camere de supraveghere video si audio pentru spatiile de joaca si odihna din cadrul tuturor creselor din municipiu. Avem sisteme video pe holuri, dar dupa acest incident vom avea peste tot," a declarat  Anca Berea, sefa Directiei de Asistenta Sociala Piatra Neamt, conform Adevarul.

Cazul a ajuns si in atentia Politiei Neamt care a declansat propria ancheta, cu privire la eventualele fapte de natura penala.

Atentie! Inregistrare cu puternic impact emotional!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Cresa

Articole recomandate

Citeste si despre