A UIMIT medicii. La doar un an a invins coronavirusul, desi are o malformatie la inima si o boala pulmonara

/ / Modificat: 2020-04-21
A UIMIT medicii. La doar un an a invins coronavirusul, desi are o malformatie la inima si o boala pulmonara

Are doar un an si a invins coronavirusul in ciuda faptului ca s-a nascut prematur, cu o malformatie cardiaca congenitala si o boala pulmonara cronica.

Leah Peters, din Coningsby, Lincolnshire, (Anglia) si-a petrecut o mare parte din viata pana la aceasta varsta frageda in spital, pentru operatii si tratamente. Parintii s-au temut pentru viata micutei dupa ce a fost testata pozitiv pentru COVID.

Fetita si-a uimit parintii si medicii

Dar Leah a dovedit ca este foarte puternica si rezistenta, uimindu-si parintii cand a fost trimisa acasa a doua zi dupa ce rezultattul pentru coronavirus a aratat ca este infectata.

"Este o mica luptatoare si ne-a surprins pe toti. A fost trimisa acasa a doua zi dupa ce am primit rezultatele testelor si se descurca foarte bine in acest moment," a povestit mama micutei, potrivit Daily Mail.

Leah a fost dusa la sectia de urgente a Spitalului Pilgrim din Boston la sfarsitul lunii martie, dupa ce a dezvoltat o tuse, iar bataile inimii erau scazute.

Fetita a venit pe lume prematur la doar 32 de saptamani si cinci zile, cu o boala pulmonara cronica.

Leah este unul dintre cei mai tineri pacienti din tara care a invins coronavirusul, iar la vara va suporta o interventie pentru a corecta malformatia cardiaca. 

"Leah se afla printre cei peste 130 de pacienti diagnosticati cu coronavirus care au reusit sa paraseasca spitalul pentru a continua recuperarea acasa," a spus directorul adjunct al institutiei la care a fost tratata fetita.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Coronavirus Inima

Articole recomandate

Citeste si despre