4 KIDS va reprezenta Romania la Eurovision Junior 2007

Membrii trupei 4 Kids sunt castigatorii selectiei nationale pentru Finala Eurovision Junior 2007. Cei patru artisti in devenire care au obtinut cele mai multe voturi la concursul de aseara sunt Bogdan Bidasca, Mircea Eremia, Gabriela Anamaria Bugle si Ioana Sabrina Stroe.

Melodia lor, "Sha-la-la" a fost atat favorita telespectatorilor, cat si a juriului de specialitate. Cu toate ca sunt din localitati diferite, cei patru s-au cunoscut si s-au imprietenit la festivalurile si programele tv la care au fost prezenti. Cu totii au deja un bogat palmares de premii si participari la diverse competitii, pentru ca au inceput cariera artistica de la varste extrem de fragede.

Acum, cei patru apar in programe tv, studiaza canto, pianul si sunt decisi sa devina artisti renumiti.

Un motiv in plus in acest sens il are Mircea, a carui sora, Alina Eremia, a reprezentat Romania la Eurovision Junior in 2005. Inca de atunci, baiatul si-a promis ca nu va fi mai prejos si, iata ca, dupa numai doi ani, a reusit sa-si vada visul implinit Concursul european Eurovision Junior 2007 va avea loc la Rotterdam pe 8 decembrie.

(Raluca Ghiurca)  

Citeste tot articolul in: Romantica
25 Iunie 2007

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul