1 iunie, ziua in care Itsy Bitsy Fm isi premiaza toti ascultatorii
 Scufita rosie, Lupul, Capra, Omul paianjen, Alba ca zapada, Itsy, Bitsy si zapa ocupa principalele intersectii din Bucuresti in 1 iunie.

1 iunie, ziua in care Itsy Bitsy Fm isi premiaza toti ascultatorii.

  De Ziua Copilului, Itsy Bitsy FM, Teatrul Tandarica si Politia Capitalei fac din Bucuresti, oras de poveste! Intre orele 7-9 si 18-20, in principalele intersectii din oras, circulatia va fi dirijata de cele mai indragite personaje de poveste.

Scufita Rosie, Capra cu trei iezi, Lupul, Ursul pacalit de vulpe, Fulga, Haribo, Pacala, Papi, Cipi, Quiky, Alba ca zapada, Omul paianjen, Itsy, Bitsy si Zapa vor opri toate masinile in care sunt copii, pentru a le face daruri de ziua lor! Asadar, joi, toti soferii vor fi supravegheati de idolii celor mici, pentru ca Ziua Copilului sa fie una cu adevarat frumoasa!


 

Tot de 1 iunie, ascultatorii Itsy Bitsy FM, radioul copiilor cu parinti isteti, au ocazia de a vedea un studio de radio adevarat, pe cele mai dragi vedete la lucru si, mai mult, cei mici vor deveni realizatori radio.

Alaturi de Itsy si Bitsy, Ziana, Adriana si Zapa vor fi in emisie cei mai mari fani ai lor.

La sediul din strada Radu Cristian Nr. 4 sunt asteptati toti copii curiosi! Ziua Copilului, e ziua in care Itsy Bitsy FM are un cadou pentru fiecare ascultator care suna la 3119811!


Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:


Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul