Dieta anticelulita cu ananas si miere

/ / Modificat: 2019-01-18
Dieta anticelulita cu ananas si miere

Ananasul este un fruct cunoscut pentru proprietatea lui detoxifianta, ajuta la arderea grasimilor si, in multe diete, se recomanda un aport de capsule cu ananas, pe care le gasiti la Plafar in general!


Va recomand in aceasta dieta anticelulita si de slabire sa consumati ananas crud, deoarece se gaseste la preturi rezonabile in toate supermarketurile, curatarea lui este usoara, iar consumul poate fi facut in 2-3 zile de la curatare si feliere!

Ce contine ananasul? 

  • Apa in proportie de 83%-84%! Asadar, in primul rand, te va ajuta la eliminarea apei din tesuturile subcutanate;
  • Bromelina, substanta care ajuta la arderea grasimilor si este foarte eficienta impotriva celulitei; 
  • Enzime care accelereaza metabolismul, ananasul fiind si foarte bogat in vitamine si minerale, printre care fierul, cunoscut pentru producerea globulelor rosii care transporta oxigenul prin corp;
  • Putine calorii! Desi este dulce si te-ai putea gandi ca este contraindicat intr-o cura de slabire! Ce inseamna putine calorii? Respectiv, 50 de calorii la 100 de grame de fruct, ceea ce il si recomanda pentru curele de slabire.


Atentie, asa cum mentionam la inceputul aricolului, este foarte important ca ananasul sa fie proaspat, astfel incat bromelina din fruct sa fie eficienta in arderea grasimilor! Efectele ananasului incapsulat nu sunt la fel de puternice si de bune in curele de slabire precum fructul proaspat!

Dieta cu ananas nu este indicata daca aveti probleme cu aciditatea gastrica! In acest caz puteti efectua fara probleme impachetarile anticelulita si detox cu miere bio pe care Centrul de slabire BettyBlue le recomanda in aceasta perioada ca fiind extrem de eficiente!


Exemplu de zi din dieta cu ananas:

  1. Mic-dejun: cereale cu ananas (300 grame ananas): fructul va fi curatat si taiat in bucatele; adaugam 3 linguri de cereale (6 grame) si 1 iaurt dietetic/ kefir dietetic
  2. Pranz: mancare cu ananas: 1 ardei gras, 1 ceapa, ½ dovlecel, 1 rosie si 250 gr de ananas! Se calesc la foc mediu timp de 10 minute in 2 linguri de ulei de masline. Asezonam cu piper si curry.
  3. Cina: salata de ananas si ciuperci champignon. Curatam 300 grame de ananas si le taiem in bucatele. Spalam 100 grame de ciuperci si le taiem si pe ele. Adaugam apoi 30 de grame de carne de curcan taiata in felii subtirele si amestecam, putina sare, suc de lamaie si o lingurita ulei de susan/ alte seminte.


De retinut!

Minim 2 l de apa pe zi! Daca reusesti sa renunti la cafea este excelent si sa o inlocuiesti cu ceai verde!


In timpul dietei cu ananas, pentru a accelera procesul de ardere a grAsimilor si pentru a da jos in kilograme, iti recomandam sa efectuezi in acelasi timp impachetari slabire forte cu miere! Acest tip de impachetari te vor ajuta sa dai jos pana la 5 kilograme/ tratament de 8 sedinte!

Daca nu stii ce tip de impachetari ti se potriveste, poti afla la o consultatie gratuita!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Celulita Trucuri eliminare celulita

Articole recomandate

Citeste si despre