Din luna mai, Secom® isi diversifica portofoliul cu 4 produse noi

| | Modificat: 2014-05-15 00:00:00

Portofoliul de produse Secom® se extinde, incepand cu luna mai a acestui an, cu patru produse noi: Herbal Slim® 60 capsule vegetale, supliment natural eficient in mentinerea greutatii corporale normale, Jarro-Dophilus®+FOS, 30 de capsule, formula care asociaza probiotice cu prebiotice pentru echilibrarea florei organismului, Chlorofresh® Mint, care ajuta la reducerea mirosului neplacut al gurii si transpiratiei si Coral Calcium 1000mg, calciu, obtinut  din corali, pentru sanatatea sistemului osos.

Produsul Herbal Slim® 60 capsule vegetale Vcaps®, de la Nature's Way® are o formula inovativa, pe baza de ingrediente studiate clinic. Contine extract standardizat din seminte de Mango African, extract standardizat din frunza de Ceai verde, extract standardizat din tuberculi de cartofi (SolaThin®). Acest produs poate fi folosit inclusiv in dietele vegetariene.

 Herbal_Slim

Herbal Slim® contribuie la reducerea greutatii corporale, a tesutului adipos si a circumferintei taliei la persoanele supraponderale sau obeze, reduce apetitul (inclusiv cel nocturn), nevoia de aport alimentar pe termen lung si scurt prin inducerea starii de satietate si incetinirea golirii stomacului. Acest lucru este posibil datorita faptului ca produsul reduce "rezistenta la leptina" (IGOB 131®) si stimuleaza eliberarea hormonului colecistokinina in celulele enteroendocrine (SolaThin®).

De asemenea, Herbal Slim® reduce formarea depozitelor de grasime (reduce transformarea glucozei sanguine in trigliceride si stocarea lor in adipocite (celule grase) prin reducerea enzimei dehidrogenaza glicerol-3-fosfat). In plus, contribuie la stimularea  metabolismului energetic prin faptul ca are efect termogenic prin stimularea transformarii depozitelor de grasime (trigliceridele) in acizi grasi utilizati in producerea de energie.

Produsul Herbal Slim® contribuie la combaterea acumularii de lichide in exces, ajuta la reducerea nivelului colesterolului si al trigliceridelor, al lipoproteinelor cu densitate joasa - LDL si la cresterea lipoproteinelor cu densitate mare – HDL. De asemenea, ajuta la minimalizarea riscurilor asociate excesului de greutate (inflamatii, tulburari cardiovasculare, imunitare, de coagulare sanguina, hormonale, hepatice, digestive, osteo-articulare, respiratorii, multiplicari celulare anormale). Se recomanda utilizarea acestui produs asociat cu o dieta sanatoasa si cu un program sustinut de exercitii fizice.

Produsul Jarro-Dophilus®+FOS, 30 de capsule este varianta cu mai putine capsule a produsului cu acelasi nume, Jarro-Dophilus®+FOS, 100 de capsule, aflat deja in portofoliul Secom®. Produsul este un simbiotic care asociaza probiotice cu prebiotice, pentru  echilibrarea florei organismului. Produsul Jarro-Dophilus®+FOS, 30 de capsule contine 3.4 miliarde de bacterii probiotice, pentru o repopulare optima a florei microbiene, tulpini patentate (4 Lactobacillus si 2 Bifidobacterium), pentru actiune eficienta pe cat mai multe tipuri de agenti patogeni si adaos de prebiotice, pentru potentarea efectelor probioticelor si pentru actiune eficienta, inclusiv la nivelul colonului.

 Jarro-Dophilus+FOS_30cps

Chlorofresh® Mint este un produs care ajuta la reducerea mirosului neplacut al respiratiei, transpiratiei, urinei si al fecalelor. Este obtinut prin adaugarea cuprului in clorofilina purificata. Mai exat, dupa adaugare, gruparile acide sunt neutralizate pentru a forma saruri alcaline de sodium. Clorofilina este un extras concentrat din frunze de dud (Morus spp.), care asigura bioeficienta maxima, este hidrosolubila (solubila in apa) ceea ce ii asigura o capacitate crescuta de reducere a agentilor mutageni din mediu.

 Chlorofresh_Mint

Produsul Chlorofresh® Mint contribuie la reducerea mirosului neplacut al respiratiei, transpiratiei, urinei si al fecalelor, util in mod deosebit persoanelor cu incontinenta, colostoma, ileostoma si alte disfunctii ale sistemului gastro-intestinal. In plus, ajuta la cicatrizarea ranilor deschise si reducerea mirosului acestora, reduce mirosul neplacut al respiratiei, transpiratiei, urinei, cauzat de cresterea concentratiei de trimetilamina, reduce efectul  mutagen al unor substante toxice din fumul de tutun, carnea pregatita la temperaturi de peste 150°C , al aflatoxinei B1 din cereale si leguminoase mucegaite, cum ar fi porumb, arahide, soia, asociate cu un risc crescut de afectiuni hepatice.

Coral Calcium 1000mg, calciu din sursa naturala din corali, pentru sanatatea sistemului osos contine  calciu, 500mg per tableta din corali proveniti din Okinawa, Japonia. Avantajul oferit de carbonatul de calciu provenit din coral consta in greutate moleculara si densitate mici, pentru biodisponibilitate maxima. Tabletele ActivTab™, se dizolva in maxim 30 de minute de la inghitire. Coral Calcium 1000mg contribuie la mentinerea sanatatii sistemului osos si a dintilor, ajuta la coagularea normala a sangelui, functionarea normala a sistemului muscular, o neurotransmisie normal, functionarea normala a enzimelor digestive, procesul de diviziune si de diferentiere celulara si metabolismul energetic normal.

 Coral Calcium 1000

Portofoliul Secom® acopera toata gama de afectiuni si include o linie completa de produse create de medici pediatri special pentru copii. Printre produsele Secom® se numara vitamine si minerale, extracte standardizate din plante, fructe si legume, formule fito-homeopate, ciuperci medicinale, extracte glandulare, aminoacizi, enzime, probiotice si prebiotice si creme medicinale.

Alegand Secom® aveti certitudinea ca ati optat pentru cele mai eficiente solutii naturale pentru sanatate.

Taguri

Citeste si despre

Articole de la parteneri