Programul Chicco BuyBack continua si in anul 2015

Programul Chicco BuyBack continua si in anul 2015

Bucuria parintilor atunci cand isi vad copilul cum creste fericit este, fara indoiala, nepretuita! Insa, pe masura ce micutii devin tot mai mari, nevoile acestora se schimba si ele, iar parintii se confrunta inevitabil cu problema adaptarii la o noua etapa dintr-o viata si-asa plina de surprize!

buyback_chicco

Pentru a veni in sprijinul acestora, Chicco Romania continua si in 2015 programul BuyBack pentru carucioare si scaune auto. Lansata in luna aprilie 2013, campania, prima de acest gen din lume, s-a bucurat de o apreciere deosebita din partea parintilor, care au descoperit in Chicco un nou sprijin in cresterea copiilor, fie ca erau deja clienti fideli brandului, fie ca isi doreau ca micutii lor sa beneficieze de calitatea ireprosabila a produselor Chicco.

Cum functioneaza programul Chicco BuyBack?

Care sunt beneficiile Chicco BuyBack?

Programul BuyBack reprezinta o noua reflexie a politicii de calitate si siguranta pe care brandul Chicco o aplica in toate initiativele si produsele sale. Mentinand intotdeauna nevoile consumatorului in prim plan, beneficiile oferite in cadrul Chicco BuyBack  se concentreaza  pe mentinerea sigurantei si confortului  acestora prin inlocuirea carucioarelor si scaunelor auto vechi cu unele noi si sigure, testate conform celor mai exigente normative europene, dar si pe sprijinul financiar – prin discountul de 25% la achizitionarea unor astfel de produse, in schimbul unor produse vechi, indiferent de marca.

Mai mult decat atat, marea familie Chicco va sustine si va aprecia intotdeauna valoarea unica a zambetului unui copil, care se bucura cu sinceritate chiar si  de cele mai mici lucruri. Astfel, programul Chicco BuyBack este totodata si un sprijin umanitar pentru cei mici: produsele obtinute in urma campaniei, care corespund din punct de vedere al sigurantei, vor fi donate familiilor defavorizate. 

Anul trecut, peste 2600 de carucioare obtinute prin programul BuyBack au ajuns la familiile din Valea Plopului, Valea Scheii,  Delta Dunarii, Centrul de Plasament nr.1 Bucuresti, comuna Nicolae Balcescu din Constanta etc. 

Cele mai mici gesturi pot aduce uneori cele mai pure forme de fericire – aceasta este motivatia sincera din spatele programului Chicco Buy Back, care  cu ajutorul clientilor sai, se poate transforma intr-o traditie de mii de zambete in fiecare an. 

chicco_abonare_newsletter

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Ghidul Parintilor Chicco

Copilul.ro

Alaturi de tine pentru a creste copii cu dragoste si incredere. Nu iti promitem ca iti vom rezolva problemele, dar iti promitem ca nu va trebui sa le faci fata singura.

Citeste si despre

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul