O imbratisare pentru toate mamele

/ / Modificat: 2018-08-27
O imbratisare pentru toate mamele

Nu cred ca mai exista urma de indoiala: un bebelus te transforma! Metamorfoza fizica este cea mai vizibila si, pentru cele mai norocoase, se duce in cateva luni de la nastere. Sufletul insa se tot schimba, iar procesul este intr-o continua dezvoltare pana la ultima suflare. Sufletul asta de mama pune stapanire pe toate trairile si tot ceea ce facem se invarte in jurul nevoilor puiului de om.

Toate alegerile noastre au legatura cu bebe, chiar si cele care nu tin neaparat de el!

Renuntam la parfumul preferat pentru ca il deranjeaza, la bijuterii pentru ca le baga in gura, la obiectele de decor pentru ca il pot pune in pericol. Atunci cand alegem lucruri pentru bebe o facem luand in calcul contexte si situatii la care altimteri nici ne-am fi putut gandi. Inca de cand micul omulet este in pantece noastre cautam sa procuram obiecte care sa ii faca trecerea din burta calda a mamei in mediul imprevizibil de-afara.

Asternuturile si hainele le vrem pufoase si din materiale cat mai prietenoase cu mediul. Caruciorul trebuie sa-l tina pe bebe cat mai confortabil. Patutul trebuie sa-i asigure un somn cat mai odihnitor. Produsele de igiena le vrem cat mai curate si mai aproape de natura.

In toate cautarile astea nu prea ne mai gandim la noi, pentru ca pentru o perioada sufletul de mama uita de tot de el. In unele momente de luciditate ne mai gandim si la accesorii care sa il linisteasca pe bebe daca plange prea tare, dar, ne revenim repede: bratele noastre sunt cele mai bune.

Nu uitati! O mama fericita are un copil fericit!

Si, totusi, nu suntem singure pe lume! Avem langa noi oamenii care vor sa ne vada relaxate si zambitoare, pentru ca o mama fericita va creste un copil si mai fericit. O spun studiile, nu e doar o insiruire de cuvinte menita sa produca sloganuri de publicitate. Si, ce e drept, acolo unde mama rade, rad si copiii.

Cum spuneam, bine ca exista oameni care se gandesc si binele mamei si la cel al copilului si au creat un cosulet care poate deveni locul preferat al bebelusului si al mamei. Conceput de la ideea de imbratisare, produsul are 4 functii necesare bunei dezvoltari a copilului.

Cosuletul multifunctional 4 in 1 Chicco Baby Hug ajuta mama sa aiba bebelusul langa ea oriunde in casa, pentru ca cei de la Chicco stiu prea bine ca asta este ceea ce amandoi isi doresc.

cosulet-bebelus

Inca de la nastere, copilul poate fi pus in cosuletul pe roti si plimbat oriunde prin casa. Poate de la atata plimbat va dormi mai bine la pranz si mama poate sa isi termine cafeaua pe care si-a pus-o in cana in zorii zilei, cand bebe a dat trezirea. Pana pe la 3-4 luni ale copilului, cosul este tot ceea ce el are nevoie. Mai mult, se transforma si-ntr-un fel de sezlong, unde mama il poate aseza mai bine ca sa-l poata dezmierda si gadila, sa-i poata papa pulpitele si manutele, unde il poate schimba sau, pur si simplu, unde-l poate privi cu drag ore in sir.

Cand bebe mai creste, Chicco Baby Hug devine primul scaun de masa al copilului, fiind martorul primelor inghitituri de hrana solida si al stradaniei mamei de a-l convinge sa deschida gurita. Nu e chiar cel mai usor proces pentru toata lumea, dar cand exista un ajutor de nadejde, parca mama prinde mai mult curaj.

Orice mama poate sta linistita pana cand copilul ei ajunge la 3 ani. Chico Baby Hug devine un fotoliu confortabil de unde se pot citi povesti ursuletilor de plus, se pot juca o multime de jocuri, se pot retrai aventuri din parc.

E bine cand niste oameni s-au gandit cum sa ajute mamele sa isi creasca puii, simplificand radical lucrurile. Pentru ca atunci cand bebelusul sta linistit intr-un coltisor (respectiv, in cosuletul lui), mama reuseste sa isi acorde, in sfarsit, 5-10-poate-chiar-mai-multe minute binemeritate de respiro.

Nu uitati! O mama fericita are un copil fericit!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Accesorii bebelus Cumparaturi bebelusi Lucruri necesare bebelusi Relaxare mamici

Articole recomandate

Citeste si despre