Gama de cosmetice pentru copii Chicco Natural Sensation

/ / Modificat: 2016-09-28
Gama de cosmetice pentru copii Chicco Natural Sensation

Inovatie Made in Italia

Gama de cosmetice pentru copii Chicco Natural Sensation

Pielea bebelusului este sensibila si delicata. Dezvoltarea acesteia incepe din primele luni de sarcina si continua pana in primii sai ani de viata.

Caracteristici unice:

La nastere, pielea bebelusului este in mod natural fragila si delicata. Exista 3 diferente majore intre pielea unui nou-nascut si cea a unui adult:

1. Mai subtire: prin urmare, mai vulnerabila si de 3 ori mai expusa factorilor externi decat pielea unui adult.

2. Mai uscata: pielea unui nou-nascut produce mai o cantitate mai mica de lipide, iar mecanismul de reglare a echilibrului apei nu este inca pe deplin dezvoltat, fapt ce face ca pielea sa fie mai uscata si mai deshidratata.

3. Se irita extrem de usor: la nastere, pH-ul este mai putin acid, astfel incat este si mai putin eficient impotriva eventualelor iritatii.

gama_natural_sensation

Protectie naturala inca din burtica mamei

In timpul ultimul trimestru de sarcina al mamei, pielea bebelusului este protejata de contactul cu lichidul amniotic de "Vernix Caseosa", un strat subtire, de culoare alb-cenusie, care contine apa, secretii sebacee si celule cutanate descuamate. Aceasta protectie naturala dispare odata cu inlaturarea vernixului.

Beneficii Vernix Caseosa:

- il ajuta sa se adapteze la viata extrauterina

- are proprietati antimicrobiene (impotriva E-coli, streptococului B, candida albicans), scazand astfel si riscul de imbolnavire in maternitate.

- ii mentine pielea hidratata - un studiu facut in 2003, la Skin Science Institutedin Cincinnati, Ohio, SUA, atesta faptul ca bebelusii care nu au fost spalati de vernix dupa nastere se confrunta ulterior cu mai putine probleme ale pielii – aceasta fiind mai hidratata, se descuameaza mai putin sau deloc, iar PH-ul i se stabilizeaza mai rapid decat in cazul epidermei bebelusilor curatati de vernix imediat dupa nastere. De asemenea, vernixul mai are si capacitatea de a vindeca leziunile, de a actiona precum un anti-oxidant, un agent anti-infectios si o bariera impotriva pierderilor de apa ale epidermei.

- ii regleaza temperatura corporala, in conditiile in care bebelusul nu este spalat de acest vernix imediat dupa nastere, ci doar este "tamponat" usor cu un prosop, lasand aceasta substanta miraculoasa pe pielea micutului.

chicco_mama_bebelus_ingrijirea_pielii

Exact ce are nevoie pielea bebelusului

Chicco Natural Sensation este noua gama de cosmetice pentru copii care urmareste procesul dezvoltarii naturale a pielii bebelusului, intocmai ca cea din burtica mamei.

Formula sa este inspirata din compozitia vernix caseosa, oferind protectie si hidratare naturala pielii nou-nascutului.

De ce sa alegi cosmeticele Chicco Natural Sensation?

1.Ingrediente active naturale- selectate pentru proprietatile lor deosebite (profil ridicat de siguranta toxicologica).

2. Toleranta ridicata - cosmeticele sunt testate sub supraveghere medicala de catre institurii renumite independente, pentru a determina nivelul de toleranta si eficacitatea lor. Rezultatele obtinute sunt extrem de bune.

3. Nu contin parabeni si fenoxietanol - toate formulele sunt foarte delicate, concepute sa respecte pielea delicata a bebelusului.

4. Ideale a fi utilizate de la nastere

5. Aprobate de catre dermatologi si medici pediatri

chicco_abonare_newsletter

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre