Chicco te invita sa te inscrii la cursul de siguranta copilului in autovehicul!

/ / Modificat: 2016-09-28 12:10:21

Dragi parinti si viitori parinti, deoarece siguranta copiilor nostri este primul lucru care ne ingrijoreaza, iar deplasarile cu masina personala fac parte din firescul cotidian, trebuie sa stim cum sa asiguram piticilor nostri o calatorie lipsita de pericole. Cati dintre noi stiu absolut toate informatiile esentiale despre siguranta copilului in autovehicul? Cunoastem noi oare ce inseamna un scaun auto sigur pentru varsta copilului, legislatia in vigoare si alte aspecte care ne dau certitudinea ca micutii nostri vor ajunge la destinatie in conditii optime? Cursul gratuit de siguranta a copilului in masina, la care Chicco te invita, va raspunde la toate aceste intrebari.

Siguranta auto

Parintii interesati vor putea obtine informatii extrem de utile despre:

• Ce este un scaun auto?

• Legislatia romana si internationala

• Ce inseamna un sistem Isofix?

• Care sunt grupele de varsta alocate scaunelor auto?

• Cum sunt omologate si testate scaunele auto? Importanta efectuarii crash test-ului (impact lateral si frontal) (video)

• Care este modalitatea corecta de montare a scaunului in autovehicul? Reguli de siguranta.

• Ce se intampla in conditiile neutilizarii unui scaun auto sau utilizarii incorecte? (video)

• Si multe alte exemplificari practice, teoretice, video, statistici.

Va asteptam cu drag in cadrul magazinului Chicco Bucuresti, str. Ceaikovski nr.7, sector 2, Bucuresti, in data de 15 mai (duminica), ora 10.00. Cursul dureaza 2 ore.

Parintii interesati trebuie doar sa completeze fisa de inscriere din link-ul de mai jos.

Inscrie-te aici!

In saptamana sustinerii cursului, persoanele inscrise la acest curs vor primi un telefon sau un email, prin care li se va solicita confirmarea participarii.

Toti participantii vor primi cadouri si cupoane de reducere pentru achizitia produselor Chicco.

La finalul cursului se va organiza un concurs, iar in urma desfasurarii acestuia, unul dintre parintii participanti va castiga o jucarie special conceputa pentru distractia copilului in autovehicul.

Succes si va asteptam cu drag!

chicco_abonare_newsletter

Copilul.ro

Alaturi de tine pentru a creste copii cu dragoste si incredere. Nu iti promitem ca iti vom rezolva problemele, dar iti promitem ca nu va trebui sa le faci fata singura.

Articole recomandate

Citeste si despre