Trucuri de nunta pentru mirese insarcinate

/ / Modificat: 2014-04-01
Trucuri de nunta pentru mirese insarcinate

mireasa_gravida_trucuri_moda_frumuseteSarcina si nunta sunt doua evenimente memorabile din viata ta. Iar tu te-ai decis sa le imbini pe amandoua intr-o singura data. Atunci cand esti insarcinata si vrei sa fii mireasa trebuie sa ai grija la mai multe detalii pentru a face fata nuntii.

Regulile se schimba, iar principalele griji ale tale nu mai sunt rochia si locatia, ci siguranta si confortul tau!

Alegerea rochiei de mireasa

Evident ca principalul criteriu de alegere este preferinta personala. Depinde de tine cat de mult vrei sa iti expui burtica si daca la momentul nuntii sarcina este avansata. Daca esti la inceputul sarcinii (in primul trimestru), poti purta cam orice rochie doresti cu recomandarea sa nu te strangi prea tare in zona burticii.

Nu este o rusine sa iti arati burtica atunci cand esti gravida. Sarcina iti ofera o stralucire aparte asa ca este indicat sa profiti de ea. Problema atunci cand esti insarcinata si iti cauti rochie este ca nu stii ce dimensiuni vei avea la momentul nuntii. Nu stii cat mai creste burtica, de aceea este indicat sa te uiti dupa o rochie care se poate ajusta usor.

Poti alege un model pe elastic sau petrecut. Astfel, oricat de mult ar creste burtica, rochita se va adapta formei corpului. Cele mai potrivite rochite de mireasa pentru gravidute sunt cele care sunt stranse sub san, iar in jos vaporoase. In acestea nici nu ti se va vedea foarte mult burtica, iar zona va fi libera sa respire si nu va fi incoresetata si presata.

Si da, poti purta alb fara probleme!

art_mireasaS-a dus epoca in care nu aveai voie cu aceasta culoare daca ramaneai insarcinata inainte de nunta. Totusi, poate ai putea fi tentata de alte culori in tendintele sezonului. Insa daca vrei alb, poarta alb. Accesoriile ar trebui sa fie cele pe care sa te concentrezi cel mai mult.

Daca nu vrei ca lumea sa se uite continuu la burtica ta in crestere, atunci alege accesorii care sa atraga atentia si sa iti puna in valoare chipul si partea superioara a corpului. Acelasi lucru e valabil si in privinta coafurii.

Alegerea pantofilor

Principala preocupare a ta trebuie sa fie confortul atunci cand te gandesti la pantofii de mireasa. Elimina din start tocurile cui si inalte. Daca ai o inaltime medie sau mare atunci poti alege pantofi cu talpa plata, fara toc. Sunt cele mai comode si sigure recomandari. Daca esti micuta de inaltime si vrei sa pari mai inalta alege pantofi cu toc mic si gros.

Oricat ai vrea sa fii de inalta, tocurile subtiri si mari iti sunt inaccesibile in aceasta perioada. Daca alegi pantofi cu toc asigura-te ca ai o pereche de rezerva cu talpa joasa si cu o sustinere buna. Poarta tocurile doar la sedinta fotografica si in ceremonia religioasa, apoi schimba-te in ceva mai comod.

Statul in picioare

Cand esti mireasa trebuie sa stai foarte mult in picioare. Insa atunci cand esti insarcinata nu este recomandat sa depui acest efort. Asadar, oricat de tentant ar fi sa dansezi pe fiecare melodie sau sa te plimbi continuu dintr-o parte intr-alta a restaurantului, abtine-te.

Sarcina este prioritara

mireasa_ingrijire_sarcinaAtunci cand decizi sa fii o mireasa insarcinata exista si ceva sacrificii pe care le faci.

Nu mai poti dansa atat de mult si energic, nu poti purta tocuri si nu poti sta mult timp in picioare.

Alimentatia si bautura

Si in ceea ce priveste alimentatia si bauturile trebuie sa faci ceva sacrificii. Nu ai voie sa bei alcool in sarcina, iar unele alimente sunt strict interzise in aceasta perioada. Incearca sa tii cont de asta! Eventual poti vorbi inainte de nunta la restaurant despre posibilitatea realizarii unui meniu special pentru tine pe baza recomandarilor medicului.

La nunti se serveste adesea peste sau sosuri din lactate care daca sunt nepasteurizate sau crude pot pune in pericol sarcina. Cat despre bauturi, poti inlocui sampania cu alcool cu cea de copii, daca vrei sa ai neaparat putina sampanie in pahar.

Daca nu, poti ruga personalul restaurantului sa iti faca cocktailuri delicioase din sucuri naturale sau o limonada savuroasa si hidratanta. In rest, este important sa bei constant apa pentru ca riscul deshidratarii este foarte mare.

Bucura-te de nunta si zambeste cat mai mult

Incearca sa nu fi tot timpul stresata si incruntata. Este momentul tau si trebuie sa profiti de el la maxim. Zambeste cat poti de mult si bucura-te alaturi de cei dragi. Nu iti face griji din orice doar pentru ca esti insarcinata!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Rochie mireasa gravide Trucuri moda frumusete Moda Ingrijire sarcina Nunta

Articole recomandate

Citeste si despre