Preg-Natal DHA este suportul tau in timpul sarcinii si al alaptarii

/ / Modificat: 2011-09-19
Preg-Natal DHA este suportul tau in timpul sarcinii si al alaptarii





 

In organismul femeii insarcinate are loc o serie de schimbari, cauzate de modificarea nivelului de hormoni din organism. Pe tot parcursul sarcinii fiecare femeie trece prin foarte multe transformari de la cele cauzate de hormoni pana la cele fizice si psihice.

Cele mai dese probleme cu care se confrunta gravidele sunt: masca de sarcina de pe fata, linia mai inchisa la culoare de pe mijlocul burticii, vergeturile pe sani, stomac, fese sau coapse, pofta de mancare pentru anumite alimente sau aversiunea pentru altele, contractiile uterine nedureroase, varicele.

Datorita burticii care creste, se schimba si centrul de greutate al corpului femeii, motiv pentru care ea incepe sa simta unele dureri destul de incomode la spate, coloana vertebrala, cervicala sau lombara, precum si la nivelul bazinului - pelvisului.

Crampele si durerile de picioare sunt obisnuite in timpul sarcinii. Ele pot fi cauzate de greutatea crescuta, schimbarile de circulatie sau deficienta nivelului de calciu din organism.

Cand esti insarcinata te navalesc pe neasteptate foarte multe stari. Intr-o zi esti fericita, a doua zi agitata si coplesita de responsabilitatile care te asteapta. Unele dintre femeile gravide pot descrie aceasta stare ca fiind destul de frecventa pe parcursul sarcinii. Aceste schimbari, cat si cele ce vor urma, sunt declansate de cresterea masiva a cantitatii de hormoni in timpul sarcinii.

Rolul hormonilor este de a crea conditii favorabile pentru mentinerea sarcinii si pentru hranirea bebelusului tau. Acestia sunt eliberati din momentul in care embrionul s-a fixat in uter.

Pe perioada sarcinii tinzi sa ai mai multa grija de tine si mai apoi de minunea careia ii dai nastere! Acum poti beneficia de anumite produse special create pentru a te mentine sanatoasa, iar bebelusul tau sa creasca mare si plin de energie!

Femeile gravide trebuie nu numai sa-si satisfaca propriile nevoi alimentare, dar si pe cele ale fatului. De aceea, este necesar sa consume o gama diversificata de alimente bogate in ingrediente naturale. De acum insa toate aceste neplaceri si greutati pot fi inlaturate cu ajutorul unui produs 100% natural.

Preg-Natal+DHA de la Secom este suplimentul care va face ca cele 9 luni de sarcina, dar si perioada de alaptare sa fie mult mai usoare. Este sustinatorul sanatatii tale si a copilului tau.

Preg-Natal+DHA este un produs ce contine formula optima pentru sanatatea mamei si a bebelusului, pe baza de ulei de peste (DHA, EPA), colina, inozitol, luteina, vitamine si minerale.

Preg-Natal+DHA ofera femeilor insarcinate, dar si celor care alapteaza suportul nutritional necesar de care acestea au nevoie. Reduce senzatia de greata si varsaturi, durerile de cap, pierderea de proteine prin urina, imbunatateste circulatia periferica si asigura necesarul de vitamine si minerale atat in timpul sarcinii cat si al alaptarii, prevenind astfel crampele musculare la picioare, caderea parului sau ruperea unghiilor.

Iar pentru bebelusul tau ajuta la dezvoltarea normala a cartilajelor, oaselor, dintisorilor, sistemului nervos si a gingiilor, reduce riscul aparitiei malformatiilor sistemului nervos (deficientele de tub neural) si ii intareste sistemul imunitar.

Cauta PREG-NATAL+DHA de la Secom pentru o sarcina usoara si sanatoasa.

Alege garantia calitatii, pentru a-ti imbunatati sanatatea si pentru a fi mereu plina de viata!

Secom activeaza pe piata de produse parafarmaceutice, segmentul de suplimente alimentare si este unic importator a 9 branduri de produse naturale care acopera o gama larga de afectiuni.

16 septembrie 2009

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre