Gama Nexcare, pentru nevoile mamei si ale bebelusului

/ / Modificat: 2014-01-22
Gama Nexcare, pentru nevoile mamei si ale bebelusului

Gama Nexcare TM, produsa de 3M,  cuprinde o varietate de produse, pentru multe categorii de utilizatori, de la centuri elastice de sustinere utilizate atat in timpul saricinii, cat si dupa, comprese cu gel reutilizabile prin  terapia rece/cald pana la bureti de baie si plasturi de diferite tipuri.

Burete pentru bebelusi Nexcare TM Baby Caresse

 nexcare-buretei

Recomandat pentru igiena pielii delicate a bebelusului, flexibil si cu grad mare de absorbtie, buretele pentru bebelusi Nexcare TM Baby Caresse este confectionat dintr-un material inovator si nu contine latex, pentru a evita alergiile – testat de Universitatea Pavia, Italia.

Buretelul este disponibil in doua culori – roz si bleu – in functie de preferintele parintilor, dar si pentru a fi folosit atat in cazul baieteilor, cat si al fetitelor. Este impregnat cu lapte de corp special pentru bebelusi si este durabil si delicat.

Centura elastica Nexcare TM Maternity Support

 Burtiera

Sustine abdomenul si reduce durerile din jurul coloanei vertebrale, oferind suport bland, dar ferm pentru femeile gravide pentru a usura disconfortul in spate si abdomen.

Imbunatateste postura prin  stabilizarea abdomenului  si a spatelui. Designul centurii este patentat si sustinut de studii stiintifice ce dovedesc ca nu exista niciun efect negativ asupra batailor inimii fatului.

Centura este disponibila in doua dimensiuni: medie si mare. Nu contine latex si este extensibila, astfel incat sa se potriveasca cu cresterea copilului.

Compresa reutilizabila cu gel pentru terapia durerii de san pentru mamele care alapteaza

 comprese

Poate fi folosita la cald sau rece.

La cald, sustine si stimuleaza fluxul de lapte, ajuta la rezolvarea problemei laptelui blocat, mastitei si angorjarii sanilor, care pot aparea in timpul perioadei de alaptare.

La rece, ajuta la vindecarea inflamatiilor si la usurarea sanului.

Compresa poate fi montata intr-un sutien. Dimensiuni: 17cmx16cm (doua bucati/ambalaj)

Produsele pot fi comandate pe: grestetica.ro/3m-online-shop.

office@grestetica.ro

Tel: 0726.685.171, 021.316.50.70

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre