Frumusetea unei femei insarcinate

/ / Modificat: 2014-01-15
Frumusetea unei femei insarcinate





 



Perioada de sarcina este o perioada a sentimentelor conflictuale, multe femei gandindu-se la frumusetea unei femei insarcinate ca fiind doar un mit.

Pentru fiecare aceasta perioada este altfel si trezeste alte emotii. O parte dintre viitoarele mamici sunt inspaimantate de faptul ca se ingrasa, isi pierd talia si forma corpului.

Se pare ca problema apare mai ales in primul trimestru de sarcina, cand nu este neaparat evident faptul ca o femeie este insarcinata, ci doar ca a luat putin in greutate.

Pe masura ce trec in semestrul doi de sarcina femeile tind sa se simta mai bine in pielea lor, si se mandresc cu burtica proeminenta.

Desi s-ar putea sa te simti mai greoaie si din cauza aceasta mai neatragatoare, nu uita ca exista multe avantaje pe care le are o femeie insarcinata si grabeste-te sa profiti de ele.

In societate

In societate, oamenii se vor purta intotdeauna mai frumos cu o femeie insarcinata. La supermarket vei fi ajutata sa-ti faci cumparaturile de catre angajatii de acolo (de la carat cosuletul de cumparaturi, pana la deschis usa si ajutat cu sacosele). Barbatii iti vor oferi scaunul lor in tren/autobuz/tramvai. Toata lumea te va trata special si iti va zambi.

Partenerul de viata va fi de asemenea incantat de noul tau aspect, chiar daca nu iti vine sa crezi. Barbatii in general tind sa vada un decolteu generos si forme voluptoase ca fiind foarte senzuale. Plus ca vazandu-te insarcinata reprezinta pentru ei o certitudine a propriei virilitati.

Look-ul

Stii cum ti-ai dorit intodeauna ca unghiile sa-ti creasca mai repede? Undeva in a patra luna de sarcina este foarte probabil ca lucrul acesta sa se intample, asa ca profita si fa-ti cat mai multe manichiuri si pedichiuri.

Parul va arata mult mai bogat si stralucitor in cel de-al doilea trimestru de sarcina. Motivul? Din cauza hormonilor, pierzi mai putine fire de par.

Pielea iti va fi mult mai stralucitoare si curata. Femeile insarcinata au intodeauna o piele care radiaza datorita hormonilor si a cresterii volumului de sange din corp.

Decolteul tau va arata de asemeanea mult mai bine. Pe timpul sarcinii vei urca probabil cu una, doua marimi la sutien. Bucura-te de noul tau aspect si poarta bluze cu decolteu in V pentru a-l pune in evidenta.

Nu rata sfaturile despre cum sa te imbraci in perioada de sarcina: Gravida la moda pe timp de criza


Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre