Centrum Materna, formula sanatatii pentru gravide

/ / Modificat: 2011-09-19
Centrum Materna, formula sanatatii pentru gravide

Cele 9 luni de sarcina din viata unei viitoare mamici reprezinta o perioada foarte frumoasa in viata ei, dar si una foarte dificila.


Cele 9 luni de sarcina din viata unei viitoare mamici reprezinta o perioada foarte frumoasa in viata ei, dar si una foarte dificila.

Schimbarile pe care le sufera corpul in timpul sarcinii sunt unele majore si, de aceea, organismul are nevoie de un aport suplimentar de substante nutritive precum mineralele, vitaminele sau oligoelementele.

Aceasta se datoreaza si faptului ca majoritatea substantelor hranitoare sunt directionate catre bebelusul din burtica ta, iar organismul tau este cumva privat de ele.


Daca te gandesti ca mancand mai mult vei rezolva problema, trebuie sa stii ca nu vei face decat sa acumulezi mai multe calorii si sa pui ceva mai multe kilograme, insa nu vei asimila mineralele si vitaminele atat de necesare organismului.



Aportul suplimentar de calorii de care are nevoie o gravida este de 255 kcal/zi si poate fi asigurat dintr-un simplu sandwich cu branza, 400 ml de lapte sau 400 ml de branza.


Dieta din timpul sarcinii trebuie sa fie una echilibrata, sanatoasa si completa, asigurand toate substantele hranitoare de care are nevoie organismul. Cerealele integrale, zaharurile complexe, legumele, fructele, carnea alba si lactatele sun indispensabile pentru a pastra atat sanatatea ta, cat si pe cea a copilului.

Diversi factori insa (precum fumatul, alcoolul, contraceptivele orale administrate in anii de dinaintea sarcinii) pot face ca substantele nutritive de care ai nevoie sa trebuiasca suplimentate.

Un stil de viata sanatos si un aport zilnic de micronutrienti iti poate asigura sanatatea ta si pe cea a copilului tau. Suplimentul alimentar Centrum Materna iti asigura aportul zilnic de micronutrienti de care ai nevoie.

Un singur comprimat contribuie major la necesarul zilnic de vitamine (acid folic, vitaminele C, D si E), minerale (magneziu, calciu) si oligoelemente (seleniu, mangan, iod, zinc) pentru femeile insarcinate, care alapteaza sau care intentioneaza sa ramana insarcinate.

Centrum Materna reprezinta formula sanatatii, iar aportul zilnic de astfel de substante esentiale iti va usura sarcina si va contribui la sanatatea ta si a bebelusului.

Ai grija de tine, ai grija de copilul tau!




Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre