Semnele de pe spate si sarcina

Intrebare:

- Dorim sa facem un copil si as vrea ca totul sa fie in regula, insa de catva timp sunt ingrijorata din cauza unor semne de pe spate care ma dor si am senzatii de mancarime. Am fost la medicul de familie, la un internist si amandoi mi-au spus ca nu este nici o problema. Dar pe mine ma dor in continuare si nici nu sunt convinsa ca doar uitandu-se la semne cei doi medici au putut sa isi dea seama exact care este situatia. Nu stiu daca nu ar trebui sa merg si la un medic dermatolog. Pe de alta parte, am senzatia ca devin ipohondra, poate din cauza ca prea imi doresc ca totul sa fie OK atunci cand voi fi insarcinata. Ce ma sfatuiti sa fac?

Raspuns:


 

Nu imi pot da seama nici macar aproximativ despre ce este vorba din descrierea facuta. Este imbucurator ca medicii au spus ca nu este nici o problema, dar e bine sa-i intrebati ce diagnostic v-au pus.

De regula cand plecati de la un doctor trebuie sa cereti diagnosticul si recomandarile in cazul in care doctorul a uitat sa vi le dea.

Prin recomandari se intelege atat necesitatea sau nu a continuarii investigatiilor, cat si masuri privind igiena, dieta, tratamentul medicamentos etc.

In cazul in care cele doua diagnostice converg este probabil sa nu aveti nevoie sa mergeti si la un dermatolog.


Mihnea Radu Dragomir,

specialist in medicina familiei.

www.doctordragomir. r

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul