Sarcina si Polidinul

Intrebare:

- Fiind putin racita am facut 5 zile de polidin zile ce au coincis cu prima zi de ciclu si acum spre bucuria mea sunt insarcinata. Polidinul afecteaza sarcina proaspat aparuta?

Raspuns:


 

Polidin-ul nu influenteaza negativ evolutia sarcinii, acest produs fiind un preparat polibacterian imunomodulator, constituit dintr-un amestec de 13 suspensii bacteriene specii gram-pozitive gram-negative, inactivate termic, lizate partial prin bila (1%), diluate in solutie cloruro-sodica.

Rolul acestui produs este unul imunomodulator si poate fi recomandat chiar pentru a facilita obtinerea unei sarcini (suportul adus imunitatii poate determina anihilarea unei infectii care initial modificase statusul fertil).

Este bine totusi sa aduceti la cunostinta medicului curant faptul ca ati administrat acest produs. O buna monitorizare a evolutiei sarcinii si a dezvoltarii fetale presupune si o buna comunicare cu medicul curant.


Dr. Ciprian Pop-Began

- Obstetrica ginecologie -Spitalul Clinic de Obstetrica-Ginecologie Prof. Dr. Panait Sarbu


Detalii specialist

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Dr. Ciprian Pop-Began

Medic ginecolog

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul