O sarcina usoara, o piele fina si un bebelus fericit, cu produse naturale

/ / Modificat: 2011-10-13
O sarcina usoara, o piele fina si un bebelus fericit, cu produse naturale

Ai aflat vestea care te face sa radiezi: vei fi mamica! Pentru a trai aceste 9 luni, dar si perioada imediat urmatoare in deplina liniste si fericire, fara grija efectelor inestetice cauzate de vergeturi sau modificarea volumului sanilor, fara teama unei nasteri dificile si mai ales fara stresul colicilor bebelusului, alege sa folosesti uleiurile naturale!

Pielea ta va fi mereu fina, neteda si perfect pregatita pentru marele eveniment! In plus, cel mic iti va zambi si el recunoscator!

Ingrijire delicata si revitalizare pentru tine si copilul tau

Fiecare femeie se simte mai sensibila si mai vulnerabila in timpul sarcinii decat in mod normal. Dar trebuie sa stii un lucru: modificarile cele mai vizibile se rasfrang asupra pielii, aceasta reactionand hipersensibil la orice. Vinovate sunt, evident, fluctuatiile hormonale, apoi obiceiurile alimentare, in general nesanatoase. Din acest motiv, pielea ta cere o atentie speciala si o ingrijire pe masura.

Cele mai expuse la schimbari sunt partile corpului supuse cresterii rapide, in special burtica si sanii. In acest scop, Weleda iti ofera o gama de produse special concepute pentru nevoile pielii tale pe perioada sarcinii si imediat dupa aceasta.

ulei_masaj_sarcinaUlei de masaj Weleda pentru sarcina – un ulei usor care emana miresme de flori de portocal si trandafir si care iti va inveli trupul cu textura sa delicata, sporind elasticitatea si fermitatea pielii. Se recomanda utilizarea lui de la inceputul sarcinii pana la 3 luni dupa nastere, pe burta, fese, picioare si sani.

Aplicat in mod regulat in aceasta perioada, el preintampina aparitia vergeturilor in zonele cele mai predispuse modificarilor corporale asociate sarcinii. Uleiul de masaj pentru sarcina a fost testat de un institut dermatologic independent si a demonstrat eficienta in imbunatatirea aspectului in caz de uz zilnic.

Pret: 77, 52 lei.

Sfatul Weleda: in timpul sarcinii, sanii isi maresc volumul si devin mai sensibili si mai tensionati. Pentru a diminua aceasta senzatie neplacuta, clatiti zona cu un jet de apa rece dupa baie sau dus, inainte de a o masa cu uleiul pentru sarcina.

ulei_masaj_perineu

Ulei de masaj Weleda pentru perineu – este un produs natural, special conceput pentru pregatirea unei nasteri usoare, prin stimularea elasticitatii perineului, fiind recomandat incepand cu saptamana 34 de sarcina.

Acest ulei contine uleiuri esentiale de salvia sclarea si trandafir, ulei de migdale, vitamina E si germeni de grau.

Aceasta compozitie relaxeaza tesutul perineului si ii stimuleaza elasticitatea. Pentru rezultate cat mai eficiente este indicata aplicarea lui de 3-4 ori pe saptamana, timp de 5-10 minute.

Pret: 62 lei.

ulei_stimulare_lactatie

Ulei Weleda pentru stimularea lactatiei – este un produs natural pe baza de ulei de migdale si continut de uleiuri esentiale de fenicul, chimen si maghiran, indicat pentru stimularea lactatiei in perioada de alaptare.

Masajul cu aceasta compozitie inedita stimuleaza circulatia sangvina a tesutului mamar si produce implicit un efect de incalzire a pieptului.

Cel mai bine este sa se foloseasca de mai multe ori pe zi, dar numai incepand cu a 38-a saptamana de sarcina.

Pret: 62 lei.

ulei_burtica_bebeUlei pentru burtica bebelusului – este indicat pentru atenuarea colicilor si stimularea digestiei bebelusilor. Contine uleiuri esentiale de maghiran, musetel si cardamom care sunt folosite in mod traditional pentru stimularea digestiei. Folosit in mod regulat, ajuta la dezvoltarea unui ritm digestiv echilibrat. De asemenea, uleiul de migdale dulci este rapid asimilat de piele, pastrand hidratarea naturala a acesteia. Acizii grasi esentiali, continuti in uleiul de migdale dulci, protejeaza pielea bebelusului de uscare, aceasta devenind supla si fina.

Se recomanda incalzirea unei cantitati mici de ulei in palme si masarea delicata in jurul buricului bebelusului, apoi catre soldul stang, in sensul acelor de ceasornic, pentru relaxare si prevenirea balonarii. Produsul este testat dermatologic si nu contine materii prime provenite din uleiuri minerale, aditivi si parfumuri sintetice, coloranti sau agenti de conservare sintetici.

Pret: 62 lei.

Produsele Weleda sunt disponibile in farmaciile Dona, Centrofarm, Plafar, Remedio, Catena, Citypharma, dar si in magazinele naturiste si magazine online, din toata tara (MioBio, Napati, BioGood, Biobunatati etc).

Produsele sunt testate clinic si nu sunt testate pe animale.

Produsele Weleda sustin utilizarea materiilor prime ecologice si economisirea apei si a energiei. Ele sunt produse in Germania, la Schwäbisch Gmünd, in apropiere de Stuttgart.

Pentru informatii suplimentare vizitati-ne pe weleda.com.ro si weledababy.ro.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Ingrijire sarcina Piele sarcina

Articole recomandate

Citeste si despre