Pe noi ne-a ajutat Branca Ursului

/ / Modificat: 2013-02-05
Pe noi ne-a ajutat Branca Ursului

tratament fertilitate branca ursuluiMamica mada_lyna

Bebe a venit dupa tratament cu branca ursului

Eu nu stiu daca povestea noastra e mai frumoasa decat a altora, dar merita povestita. Eu si sotul meu suntem impreuna din 1999 si ne-am casatorit in 2000. Pina in 2009 ne simteam foarte bine numai noi doi, fara responsabilitati. De multe ori, cand eram intrebati de ce nu facem copii, noi raspundeam ca ne e bine asa si ca nu s-a intamplat sa raman insarcinata.Dar, pe la inceputul lui 2009, lucrurile s-au cam schimbat. Eu am inceput sa imi doresc un zambet de copilas in viata mea. Sotul s-a lasat dus de val, nu era nici impotriva ideii, dar nu era nici prea entuziasmat.

Am inceput sa facem analize


Daca atatia ani nu am ramas niciodata insarcinata, fara sa ne protejam deloc, acum am inceput sa ne punem niste semne de intrebare si am mers la doctor cu scopul de a afla ce e in neregula. Dupa ceva controale si analize, s-a stabilit ca eu eram ok. Ramanea deci sotul meu in vizor. Astfel, a facut el niste analize din care reiesea ca inotatorii lui sunt putini, lenesi si mai au si handicapuri (lipsa codite).

Ne-am dus la un urolog, dar doctorul acela ne-a dat cu ceva in cap. I-a spus sotului meu: "N-ai, dom'le, ce face la varsta ta (33 ani). Numai niste hormoni te-ar ajuta, dar putin". Dezamagirea a fost cumplita. Ma vedeam o babuta care, la vreo 60 de ani, tanjeste dupa o sarutare de-a vreunui copilas din bloc, nepotelul lui x-ulescu.

fertilitate branca ursuluiLeacuri babesti si plante medicinale


M-am remontat in cateva zile si am inceput sa caut pe internet informatii, in principiu leacuri babesti, plante etc. Asa am descoperit Branca Ursului. I-am prezentat-o frumusel sotului, specificandu-i ca are un gust rau, dar merita efortul. De a doua zi, l-am pus sa inghita branca ursului. Pe langa asta, eu am dat fuga la farmacie, am luat teste de ovulatie ca sa stiu exact cand se produce ovulatia si ne-am pus pe treaba cand trebuia. Stiu, nu e cel mai romantic mod de a concepe un bebelus, dar vorba aia: "Scopul scuza mijloacele".

Si iata ca, dupa 2 luni de tratament cu branca ursului si eforturi sustinute din partea noastra (intelegi voi cum), am ajuns in ziua in care trebuia sa imi vina menstruatia (mentionez ca era ca ceasul). Am asteptat 3 zile si mi-am facut un test Barza. Au iesit 2 liniute. Inca mai am testul. Si mai am ceva. Ceva nepretuit, pentru care traiesc si respir zi de zi: micutul meu de 1 an, 3 luni si 20 de zile.


Povestea ta de succes poate aparea aici!

Trimite-ne povestea ta pe e-mail la info@copilul.ro sau posteaz-o pe blogul tau si trimite-ne link-ul.

Nu uita sa ne trimiti pe mail si fotografii cu tine in timpul sarcinii si cu bebelusul tau! 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Infertilitate barbati Plante medicinale pentru fertilitate Plante pentru fertilitate Tratamente naturiste infertilitate

Articole recomandate

Citeste si despre