Nimic nu prevestea minunea sarcinii

/ / Modificat: 2011-06-30
Nimic nu prevestea minunea sarcinii

mama_baietel_copaciMamica: provista

Ma alatur si eu voua, cu povestea mea care are final fericit. Din 2005 ne-am dorit si am muncit pentru un bebelus, intai fara "ajutorul" doctorilor, apoi, cand am observat ca nu avem rezultate, am zis sa luam calea investigatiilor. Am luat informatii  si recomandari despre doctori si am ajuns la o doctorita din oras. De la inceput, mi-a dat sa fac investigatii. 

Am inceput investigatiile si tratamentele


Am inceput un tratament de stimulare a ovulatiei, am mai facut inca o histerosalpingografie si iar instilatii si tratamente de stimulare in fiecare luna. Timpul trecea si ajunsesem deja in 2008, in martie, fara niciun rezultat. Am luat hotararea de a mai incerca si alt doctor, dar de data asta din alt oras. Am mers la ea cu toate analizele si investigatiile si am inceput alte analize si alt tratament de stimulare a ovulatiei mult mai puternic, cu Gonal.

Am facut si doua inseminari artificiale, urma sa o facem si pe a treia, dar doctorul ne-a zis sa luam o luna de pauza. In luna respectiva nu puteam sa facem inseminarea ca era ea plecata la nu stiu ce congres in afara tarii. Ne-a zis sa muncim natural. Am ascultat de ea si am reusit natural. Acum suntem parintii unui bebe de 2 ani si 3 luni, un bebe sanatos si voios.

baietel_miratVedeam peste tot numai roz

Vreau sa va spun ca nimic nu prevestea minunea sarcinii. Eram in pauza de tratament si inseminare si am facut testul doar din inertie, asa cum facem de catva timp, in fiecare luna de cateva ori. A fost pozitiv si, in acel moment, am simtit ca plutesc. Nu imi venea sa cred ca vad 2 liniute roz! Credeam ca am vedenii si vad ceea ce imi doream sa vad (peste tot vedeam roz)! Sotul tocmai iesea pe usa sa plece undeva, l-am oprit si i-am aratat. M-a intrebat "Cum e posibil?", iar eu i-am raspuns in gluma: "Adica ce vrei sa zici, ca nu e al tau?", ca si cum asta ar fi fost singura noastra problema.

Povestea ta de succes poate aparea aici!

Trimite-ne povestea ta pe e-mail la info@copilul.ro sau posteaz-o pe blogul tau si trimite-ne link-ul.

Nu uita sa ne trimiti pe mail si fotografii cu tine in timpul sarcinii si cu bebelusul tau! 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Inseminare artificiala Histerosalpingografia infertilitate femei Stimularea ovulatiei Test de sarcina pozitiv Sarcina

Articole recomandate

Citeste si despre