Mamica de ingeras mult asteptat

/ / Modificat: 2011-07-01
Mamica de ingeras mult asteptat

graviduta_viitoare_mamicaMamica georgetapetre

Bebe Eduard Mihai, nascut prin cezariana

Asteptat a fost si ingerasul meu, acum de 7 luni si jumatate. De 2 ani ne doream nespus de mult sa avem un bebe, si nu voia sa apara... Am avut eu ceva probleme de sanatate. Am aflat ca sunt insarcinata la o saptamana de la conceptie.

Cum? Mi-am facut niste analize de sange sa vad daca mi s-au rezolvat problemele de sanatate, iar cand am vazut rezultatul, cu valori mult peste limita normala, am fost foarte suparata, mi-am facut programare la doctor, sa ii spun ca nu mi s-au rezolvat problemele si o luam de la capat cu tratament.

nou_nascut_1Dumnezeu mi-a daruit un ingeras sa am grija de el

Doctorul cand mi-a vazut rezultatul analizelor mi-a spus "Pai tu esti insarcinata, din aceste analize asa reiese!". Eu ii spuneam ca nu sunt insarcinata, nu sunt bune analizele!


Mi-a spus sa merg la farmacie sa imi cumpar 2 teste de sarcina, sa imi fac unul imediat cum ajung acasa si altul a doua zi de dimineata, si daca sunt insarcinata sa ne revedem in 2 saptamani sa imi confirme daca este sarcina intrauterina.


Sotul ma astepta in masina... suparat. Cand ma urc in masina extrem de fericita si neincrezatoare in acelasi timp, ii spun ca sunt insarcinata, imi spune "Du-te de aici, nu cred!"

Am mers glont la farmacie si am cumparat testele! Rezultatul: 2 liniute! Explozie de fericire! Lui nu ii venea sa creada si nu a crezut pana nu am fost la ecograf.


Cand am fost la eco se vedea un punctulet, sarcina era bine pozitionata si se dezvolta ok. Am plans fara sa imi doresc, Dumnezeu mi-a daruit un ingeras sa am grija de el.


La 12 saptamani de sarcina am aflat ca vom avea un baietel, care acum se numeste Eduard Mihai.

baietel_ochi_albastrii_bebelusS-a lasat asteptat si sa vina pe lume!

Trebuia sa nasc pe 7 octombrie si el a venit pe lume pe data de 12 octombrie. Mi-am dorit sa nasc normal, dar din pacate nu s-a putut. Timpul a trecut foarte repede, ranile s-au vindecat, durerea a trecut, satisfactia este uriasa!


Mi-am iubit enorm de mult burtica pe perioada sarcinii, a fost o perioada extrem de frumoasa.

Edy este tot ce mi-am dorit, si daca ma va ajuta Dumnezeu nu il voi lasa singur, ii voi face si o surioara, asta peste 3 ani. 

Povestea ta de succes poate aparea aici!


Trimite-ne povestea ta pe e-mail la info@copilul.ro sau posteaz-o pe blogul tau si trimite-ne link-ul.

Nu uita sa ne trimiti pe mail si fotografii cu tine in timpul sarcinii si cu bebelusul tau!


Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Povesti fertilitate

Articole recomandate

Citeste si despre