Bebelus inconjurat de 1616 ace. Sacrificiul unei femei pentru a deveni mama

/ / Modificat: 2020-01-08
Bebelus inconjurat de 1616 ace. Sacrificiul unei femei pentru a deveni mama

Aducerea pe lume  a unei noi vieti este cea mai mare minune, dovada ca iubirea este forta universului. Un copil este cea mai mare bucurie a vietii, motivul pentru a depasi toate obstacolele, de a avea curaj sa lupti si sa te bucuri de fiecare moment al zilei.

fertilizare

Dar, atunci cand un cuplu nu este binecuvantat sa conceapa un copil pe cale naturala, fie accepta realitatea, fie decide sa o schimbe adoptand un micut sau cauta alte solutii precum fertilizarea in vitro (FIV).

Patricia si Kimberly O´Neill au ales ultima varianta, dar nu stiau ce lupta apriga urmeaza.  S-au casatorit in 2017 dar au incercat sa aiba un copil inca din 2014. Dupa ce au incercat de doua ori inseminarea intrauterina, dar fara rezultat, au apelat la FIV.

Ultima incercare a fost cu noroc

Dupa trei avorturi spontane si un diagnostic primit de mama care indica o afectiune de coagulare a sangelui, cuplul nu stia daca sa mai incerce sa aiba un copil, dar in cele din urma a decis sa apeleze pentru ultima data la fertilizarea in vitro. Si de data aceasta a fost cu succes, iar bebelusul a venit pe lume la Londra, pe 3 august 2018. 

Toata lumea a vazut o fetita draguta, dar fara sa stie ca cei patru ani de dinainte de a veni pe lume au reprezentat o lupta, cu trei sarcini pierdute si 1616 intepaturi de ace.

"Kimberly a decis ca vom face o fotografie la sfarsitul calatoriei noastre. Nu m-am asteptat niciodata ca vor fi atat de multe ace," a spus Patricia.

ace bebe

In fotografie, bebelusul in varsta de doua saptamani se afla in mijlocul a doua inimi create din sutele de ace folosite la procesul de fertilizare in vitro (FIV).

"Patru ani, sapte incercari, trei avorturi spontane si 1.616 intepaturi"

Fotografia a fost postata pe Facebook alaturi de cate cuvinte emotionante."Patru ani, sapte incercari, trei avorturi spontane si 1.616 intepaturi.

Fotografia reflecta calatoria lunga si lupta dura pe care cuplul a avut-o pentru a-si indeplini visul, cu speranta, perseverenta si dragoste.

Patricia a spus ca spera ca poza sa fie un indemn pentru persoanele care se lupta sa aiba un copil.

"Uneori este destul de greu sa zambesti, ca sa nu mai vorbim de ras, dar trebuie sa gasesti o iesire."

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Fertilizarea in vitro

Articole recomandate

Citeste si despre