Visul prevestitor

/ / Modificat: 2011-06-30
Visul prevestitor

Mamica Alirin


Mamica Alirin

Bebelusul Alexut
, nascut prin cezariana

In primul rand, vreau sa va spun ca sosirea pe lume a bebelusului nostru era asteptata de toata lumea! Bulinul nostru - caci asa il numeam cand era in burtica - crestea pe zi ce trecea. Aveam o burta imensa, ca toata lumea imi zicea ca vom avea gemeni si nu s-au aratat la ecograf!

Asteptam cu mare nerabdare sa raman insarcinata! Ne doream foarte tare! Cand am facut testul de sarcina, aveam niste emotii foarte mari, mi-am sunat sotul dupa ce am vazut cele doua liniute si el mi-a spus: "Normal ca esti insarcinata! Ce, nu stiai?" El era foarte sigur! Dupa aceea, am dat vestea parintilor si surorilor. Bucurie imensa!

graviduta_fericitaMa simteam deosebita ca eram insarcinata

Greturi, stari de voma etc... peste ele am trecut foarte repede, imi placea... Ma simteam deosebita ca eram insarcinata, ajunsesem sa am o burta imensa, sa ma ingras (am luat 23 de kg in timpul sarcinii), dar eu eram foarte mandra!


Am avut foarte multe vise ciudate in timpul sarcinii, insa unul m-a marcat: am visat cam prin februarie (aveam 3 luni de sarcina) ca voi avea un baietel de 3.800 grame, nascut pe 26 august. Am notat toate visele intr-o agenda, tot ce mi se intampla pe la ecografii!

Doamna doctor avea concediu in luna august si acest lucru imi dadea mereu fiori! Ultima ecografie am facut-o pe 12 iulie. Bebe mai avea de stat, mi-a spus dna doctor! Asa a fost! Spunea data probabila 2-3 septembrie, insa ... trebuia sa se implineasca visul meu, bineinteles!

bebe_nou_nascutSi visul s-a implinit!

In seara de 24 august, m-au luat niste fiori si nu credeam totusi ca voi naste chiar asa! Ma gandeam eu ca trebuie sa fie ca-n filme, insa cu calm mi-am facut dus, m-am epilat, mi-am luat bagajele, pregatite cu 2 luni inainte, am trecut pe la ai mei, i-am luat la maternitate!

Sotului meu nu-i venea sa creada cat sunt de calma, totusi el imi tot repeta: "Stai linistita! Totul va fi bine!", dar se vedea ca avea emotii. Si eu aveam emotii, dar nu le-am aratat. Cand mi s-a luat tensiunea aveam 18 cu 6! Va dati seama ce tensiune!

Am plans de emotie, de bucurie toata noaptea, nu mai puteam astepta momentul, vroiam sa ma opereze imediat, insa abia a doua zi, pe 25 august la ora 10.30 am intrat in operatie! Am o poza facuta inainte de operatie... aveam o fata crispata!

bebe_fericit_jucariiAm fost foarte aproape de visul meu, am nascut un baietel superb, de 3700g si 52 cm, perfect sanatos! A fost pana acum momentul vietii mele, bucurie imensa, cel mai minunat si perfect moment! Totul a decurs perfect!

Acum Alexut are aproape 9 luni, e perfect sanatos, tot timpul vesel! Este minunea noastra! A fost evenimentul cel mai important pana acum! Odata deveniti parinti ne simtim impliniti, fericiti, la casa noastra, chiar daca avem apartamentul de la nunta!

Povestea ta de sarcina poate aparea aici!

Trimite-ne povestea ta pe e-mail la info@copilul.ro sau posteaz-o pe blogul tau si trimite-ne link-ul.

Nu uita sa ne trimiti pe mail si fotografii cu tine in timpul sarcinii si cu bebelusul tau!




Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Povesti sarcina Cezariana

Articole recomandate

Citeste si despre