Cele mai de pret comori din viata mea

/ / Modificat: 2011-10-10
Cele mai de pret comori din viata mea

Mami Carmen123


Mami Carmen123

Bebelusele Alexia Maria si Beatrice Ioana Nicoleta


Povestea mea incepe in 2004 cand eu si sotul meu ne doream foarte mult un copil. Cand vedeam ca nu am ramas gravida, plangeam amandoi ca doi copii mici. Intr-un final, prin vara lui 2004, am facut un test si - ce sa vad? - era pooozitiv. Eram la serviciu si, din intamplare, a venit pe la mine sotul meu si eu foarte suparata ii zic ca am facut un test de sarcina. "Si cum a iesit?" -  intreaba el nerabdator .

Eu tot ma prefaceam ca sunt suparata si ii dau testul. Cand a vazut ca e pozitiv, ziceai ca e un copil care a primit jucaria lui preferata si de fericire nu stia ce sa mai zica. Eram fericiti, am mers la doctor, am facut toate analizele, toate ecografiile si totul mergea bine.

Si totul a mers bine pana la sfarsit, cand, pe 22 octombrie 2005, pe la doua noaptea au inceput durerile. Norocul meu a fost ca doctorita mea era de garda si m-a mai linistit. Cand am ajuns la spital, m-au lasat durerile si stateam si ma uitam cum altele nasteau si fetita mea nu vroia sa mai vina pe lume.


Alexia Maria s-a lasat asteptata

Toata ziua de 23 octombrie am stat pe la spital. Nu aveam dureri, eram bine, chiar vroiam sa ma duc acasa, dar nu m-au lasat. Pe la ora 17 o vad ca se interneaza sa nasca pe verisoara mea.

Si, in sfarsit, pe la ora 18 m-au luat durerile alea mari si la 23 si 8 minute am nascut. Chiar verisoara mea se uita la ceas si atunci a auzit-o pe comoara mea ca a tipat. E o frumusete de copil, a luat nota 10 si numele i l-am pus Alexia Maria.

Sa dai nastere unui copil e greu, dar cand il tii in brate si il vezi cum sta, de parca ii e frica, parca nu stie ce e cu el si se strange la pieptul tau, uiti de toate durerile. Oricum, am zis ca nu mai fac nici un copil, dar in 2008, dupa ce am dus fetita la gradinita, am mers la munca.

Al doilea test de sarcina pozitiv

Si la munca stateam in picioare, iar deodata am ametit exact ca la prima sarcina. Eu am mers imediat la farmacie si mi-am luat un test. Ce sa vad? Era tot pozitiv. Cand l-am sunat e sotul meu, iar a devenit copilul acela fericit. El isi dorea foarte mult si al doilea copil. Pe la 5 luni, cand am mers la ecografie – surpriza! -  doctorul ne zice ca este fetita.

Astfel, in data de 14 mai, pe la 11 dimineata, m-am internat sa nasc a doua fetita, dar si ea s-a lasat asteptata si a venit pe lume pe la 12 noaptea. Cam 12 fara zece minute era ceasul. Daca mai statea 10 minute se nastea pe 15 mai. Dar asa a vrut ea, sa vina pe lume pe 14 mai. Beatrice Ioana Nicoleta este o dulceata cu ochii albastrii, e leita taica-sau si cea mare seamana cu mine.

Sunt insarcinata cu al treilea copil



Acum, cand scriu minunatele mele povesti despre cele mai de pret comori din viata mea, un bebe mic imi face semne din picoare sau cu manuta sa va scriu si despre el. Ati inteles bine: sunt iar insarcinata cu al treilea copil.

Eu am zis ca nu mai fac copii si am ajuns la 3. Sunt insarcinata in 5 luni si inca nu stiu ce este. Noi speram sa fie baiat, dar daca e fata nu e nicio problema, este important sa fie sanatoasa.

Eu sunt putin suparata pentru ca la inceputul celui de-al doilea trimestru de sarcina am facut varicela si cica nu e asa bine. Dar eu cred ca Dumnezeu ma iubeste si sigur bebelusul meu o sa fie bine.

Pe 26 mai fac ecografie 4D si vom vedea, dar doctorul a zis ca e putin probabil sa fie ceva pentru ca atunci cand am facut varicela copilul era deja format. Dar nici nu ma gandesc la ceva rau, sunt sigura ca totul va fi bine si voi avea 3 copii minunati, trei comori extrem de scumpe cu care ma voi bucura toata viata.

Povestea ta de sarcina poate aparea aici!

Trimite-ne povestea ta pe e-mail la info@copilul.ro sau posteaz-o pe blogul tau si trimite-ne link-ul.

Nu uita sa ne trimiti pe mail si fotografii cu tine in timpul sarcinii si cu bebelusul tau!


Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Povesti sarcina Dragoste mama al doilea copil

Articole recomandate

Citeste si despre