Am doi copilasi superbi

/ / Modificat: 2011-10-13
Am doi copilasi superbi

Mamica alessika2006

Copilasii Ana Alessia si Albert Cristian

 Este frumos sa imi aduc aminte de momentele in care am aflat ca sunt insarcinata, intrucat am doi copilasi superbi: o fetita Ana Alessia de 5 ani si un nazdravan, Albert Cristian de 2 ani. In anul 2004 m-am casatorit cu sotul meu si ne-am propus ca 1 an sa stam singurei, fara copii, pentru a ne putea aranja la casuta noastra - cum se spune.

A venit momentul sa ne marim familia

Asa a si fost, iar spre sfarsitul anului 2005 am zis ca a venit momentul sa ne marim familia. Cand mi-am facut testul de sarcina eram acasa impreuna cu sotul meu si stateam amandoi emotionati, asteptand sa apara cele 2 liniute, care au si aparut in scurt timp.

Ne-am bucurat enorm ca vom fi parinti si am impartasit bucuria si celor apropiati. A fost o sarcina foarte usoara, fara greturi sau dureri, iar la sfarsitul celor noua luni am nascut-o pe Alessia.

A fost o operatie de cezariana nu tocmai usoara, intrucat in momentul in care a trebuit sa fiu intubata pentru anestezie a fost foarte rau, iar medicii au hotarat sa-mi faca rahianestezie. A fost greu, dar, fiind treaza, mi-am auzit printesa cand a plans prima data si am uitat de tot.

Alessia va avea un fratior

Dupa 2 ani, am hotarat sa mai facem un copil, iar sotul meu a spus ca acesta trebuie sa fie un baiat sa avem pereche. Cand a venit de la serviciu, intr-o seara, eu imi facusem testul si aflasem ca vom fi din nou parinti.

I-am spus Alessiei sa-i spuna ea lui tati ca mami va mai avea un bebe. Asa a si fost, iar Alessia a fost cea care ii repeta lui tati la venire: "Bebe, bebe", intrucat ea avea doar 2 ani si nu prea vorbea.

Cand am mers la ecograf sa vad ce este, sotul meu era plecat din localitate, iar vestea care i-a adus o imensa bucurie – aceea ca va fi tatic de baiat - a aflat-o prin telefon.

Problema cu anestezia am avut-o si la Albert, dar am avut putere sa trec peste si a venit si nazdravanul pe lume. Acum avem doi puiuti frumosi, pe care ii iubim, iar tot ce a fost dureros a ramas in sala de nastere.

Povestea sarcinii tale poate aparea aici!


Trimite-ne povestea ta pe e-mail la info@copilul.ro sau posteaz-o pe blogul tau si trimite-ne link-ul.

Nu uita sa ne trimiti pe mail si fotografii cu tine in timpul sarcinii si cu bebelusul tau!


Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Povesti sarcina

Articole recomandate

Citeste si despre