Am devenit mamica la zi mare

/ / Modificat: 2011-06-30
Am devenit mamica la zi mare

Mamica: miha83gza

Bebelusa Sabina-Maria a venit pe lume la zi mare, de Sfantul Gheorghe


A fost odata ca niciodata…asa incep toate povestile frumoase, iar povestea mea este una din ele. Dupa o nunta ca in povesti in anul 2007, la doi ani distanta urma sa aflu cea mai minunata veste: ca voi deveni mamica. A fost cel mai emotionant moment!

Pentru ca sotul meu trebuia sa afle minunata veste intr-un mod cat mai placut, am pregatit momentul in detaliu: am cumparat o pereche de sandalute pentru nou-nascuti si le-am pus intr-o cutie de cadouri, alaturi de testul de sarcina si o felicitare cu textul : "Peste 9 luni vei deveni tatic!"

Am aflat ca vom avea o fetita

Cand a ajuns acasa si a primit cadoul a ramas fara cuvinte si, plin de emotii, m-a imbratisat. Din acea clipa a devenit cel mai grijuliu barbat din lume (nu ca inainte nu ar fi fost). Am mers impreuna la toate ecografiile si am fost tare fericiti la aflarea vestii ca vom avea o fetita. Era ceea ce ne doream amandoi, iar Dumnezeu avusese grija ca acest lucru sa se intample.

Am ales si numele : Sabina-Maria ( asa am visat ca se va chema fetita mea si nu ma mai puteam gandi la alt nume). Micuta mea incepea sa isi faca simtita prezenta din ce in ce mai mult, oriunde mergem, prin miscari destul de puternice, ce se vedeau la nivelul burticii…Sarcina a decurs normal, fara probleme, ajungand pana la 40 saptamani si 3 zile. Am lucrat pana in luna a saptea, conducand zilnic si ocupandu-ma de toate treburile casei, in limitele impuse de sarcina.

Sabina s-a nascut la zi mare


Pe 23 aprilie 2010, medicul m-a chemat la spital pentru niste investigatii, deoarece trecusem de mult de 38 saptamani, iar mica mea printesa se lasa asteptata. Dupa multe analize si investigatii, medicul a luat o decizie: in cel mult 48 ore trebuia sa nasc! Asa ca m-am intors acasa sa imi iau bagajul pregatit cu mult timp in urma si am revenit la spital, unde m-au internat. Cu toate ca nu aveam nici un fel de contractii, am stat in sala de travaliu circa 2 ore, urmand ca la ora 16:00 sa intru in operatie de cezariana.


Sabina a venit pe lume la zi mare, de Sfantul Gheorghe, vineri, la ora 16:40. Pentru ca mi-au facut anestezie totala, am fost dusa la terapie intensiva si mi-am vazut fetita abia a doua zi. La vederea ei am uitat de toate durerile si problemele si nu i-as mai fi dat drumul din brate! Era o minune de copilas, un ingeras de 3,5 kg si 53 cm, cu ochi mari si fata alba si curata! Am plecat cu ea acasa dupa 6 zile de spitalizare, deoarece trebuiau sa imi administreze antibiotic si au vrut sa se asigure ca sunt in regula dupa operatie.


Printesa mea are acum un anisor


Acomodarea cu noul stil de viata nu a fost usoara, dar imi aduc aminte doar de clipele minunate de care am avut parte si care le umbresc pe cele grele si urate. Timpul a trecut repede si printesa mea are acum 1 anisor, este o adevarata comoara, este cea care imi da energie si putere, cea care ma face sa cred ca viata este frumoasa! Imi doresc sa fie sanatoasa si inteleapta, iar eu o voi sustine in tot ce va dori sa faca.

Povestea ta de sarcina poate aparea aici!

Trimite-ne povestea ta pe e-mail la info@copilul.ro sau posteaz-o pe blogul tau si trimite-ne link-ul.

Nu uita sa ne trimiti pe mail si fotografii cu tine in timpul sarcinii si cu bebelusul tau!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Sarcina Povesti sarcina Analize medicale sarcina

Articole recomandate

Citeste si despre