Top 7 aplicatii gratuite pentru femeile insarcinate

/ / Modificat: 2018-03-02
Top 7 aplicatii gratuite pentru femeile insarcinate

Esti insarcinata si vrei sa afli cat mai multe despre ceea ce se intampla cu fatul in cele noua luni de sarcina sau despre lucruri la care sa te astepti dupa nastere? Ai la indemana aplicatii utile pe care le poti instala pe telefonul tau inteligent, aplicatii care iti vor fi de ajutor pe tot parcursul sarcinii, dar si in perioada de dupa nastere.

1. Ovia Pregnancy tracker & Baby countdown calendar

ovia-pregnancy

Ovia este o aplicatie care poate fi personalizata. Iti permite sa urmaresti cresterea in greutate, sa gestionezi simptomele sarcinii, sa notezi starea de spirit, orarul de somn. In functie de sexul bebelusului, te poti bucura si de o serie de articole relevante, poti cauta date despre siguranta unor alimente sau medicamente in sarcina.

2. Pregnancy ++

pregnancy++

Cu ajutorul acestei aplicatiI, care are un design foarte frumos, o sa afli lucruri interesante si informtii utile despre sarcina, poci citi despre ce inseamna fiecare saptamana de sarcina. In plus, aplicatia iti ofera posibilitatea sa introduci date legate de greutatea ta, iti poti trece programarile la medic. Aplicatia poate fi personalizata astfel incat sa poata fi folosita de intreaga familie.

3. My Pregnancy Today

my-pregnancy-today

Odata instalata, aceasta aplicatie iti va spune informatii despre copilul tau prezentate intr-un mod haios ( de exemplu, iti va spune ca fatul cantareste cat un anumit fruct, in functie de cat de avansata este sarcina), dar te va ajuta sa gasesti si un nume pentru viitorul bebelus.

5. Full-Term Labour Contraction Timer

Full-Term-Labour-Contraction-Timer

Aceasta aplicatie a fost creata de un tata pentru a urmari travaliul sotiei sale. Este compatibila cu sistemul de operare iOS, fiind conceputa pentru a urmari durata de timp dintre contractii si frecventa acestora. Interfata este simpla, fiind usor de folosit. Poti vedea istoricul contractiilor, poti sa faci modificari, poti sa configurezi alerte, sa adaugi note, sa specifici intensitatea contractiilor. Aplicatia este gratuita.

6. Pregnancy Due Date Calculator

pregnancy-due-date-calculator

Acest program instalat pe telefonul tau mobil poate sa calculeze data estimata a nasterii, dupa ce introduci prima zi a ultimei menstruatii. Iti va spune si cand treci intr-un nou trimestru al sarcinii.

7. Sprout Pregnancy

sprout-pregnancy

Ce are in plus aceasta aplicatie fata de altele de acest tip? In plus fata de informatiile zilnice si saptamanale despre tine si copilul tau, este singura aplicație cu functii cum ar fi interactiunea 3D. Gratie acestei functii poti sa experimentezi lumea bebelusului cu detalii minunate si avand parte de o redare cat mai realista.

8. 50,000 Baby Names

50000 Baby Names

Alegerea numelui poate fi o misiune dificila pentur parinti. Pentru a le veni in ajutor a fost conceputa aplicatia "50.000 Baby Names". Folosindu-te de optiunile de cautare, sortare si filtrare, poti cauta informatii despre originea unui nume, despre semnificatia sa, ar si despre popularitatea de care se bucura. Cand gasesti un nume care iti place, il poti salva in aplicatie.

Poti chiar sa iti inviti prietenii sa adauge un nume preferat, pe o lista comuna. Indiferent daca doresti un nume popular sau unic, exista nu mai putin de 50.000 de variante pe care aceasta aplicatie ti le ofera.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Aplicatii utile telefon Monitorizare sarcina Sarcina

Articole recomandate

Citeste si despre