Idei de cadouri pentru baby shower

/ / Modificat: 2018-09-20
Idei de cadouri pentru baby shower

Vestea ca un bebelus urmeaza sa vina pe lume este o ocazie ce trebuie sarbatorita, asa ca imbratisarile, lacrimile de bucurie nu sunt neobisnuite. Petrecerea care urmeaza, inainte de a se naste micutul, este un bun motiv sa daruiesti (sau sa primesti) daruri pentru mamica si bebe care sa fie unice, dar si utile, insa uneori este greu sa identifici cadoul ideal atunci cand este vorba de un baby shower.

6 idei de cadouri utile pentru baby shower

Daca vrei sa iti intocmesti lista de cadouri pentru baby shower, astfel incat prietenii sa stie ce sa iti daruiasca pentru a te felicita la aflarea vestii ca vei deveni mamica, sau daca trebuie sa mergi la un baby shower in cinstea prietenei tale si a viitorului sau bebelus, dar nu stii ce cadou sa alegi, iata cateva sugestii despre cum sa alegi ceva deosebit si cu insemnatate care va fi folosit des dupa nasterea celui mic:

1. Perna pentru alaptare

Ai putea crede ca o perna pentru alaptare nu va fi folosita prea mult de noua mamica, dar, de fapt, un astfel de obiect poate fi de mare ajutor atat pentru mama, cat si pentru bebelus.

Pana la nasterea micutului ea poate fi folosita de viitoarea mamica ca sprijin pentru a dormi mai confortabil, iar in primele luni dupa nastere va deveni indispensabila nu doar atunci cand bebe este hranit, ci si dupa varsta de 6 luni, cand se va putea sprijini chiar el pe ea. Investeste intr-o perna de calitate, pentru ca in mod sigur va fi folosita cu placere mult timp.

2. Un set complet de hainute

Bebelusul va avea nevoie de hainute comode si haioase in care sa isi faca iesirea din maternitate, asa ca alege un set de bumbac moale, format dintr-un body cu maneca scurta, unul cu maneca lunga, pantalonasi cu picior si caciulita, in culori calde, neutre daca inca nu stii sexul copilului. Chiar daca mamica mai are deja cateva astfel de seturi, inca unul va fi apreciat si poti alege o marime mai mare decat cea pentru nou-nascuti, ca sa fii sigura ca va fi folosit mai multe luni.

3. Paturica

Bebelusul va avea nevoie de o paturica frumoasa, de calitate, moale si usoara, din materiale naturale, iar mamica lui va aprecia cu siguranta un astfel de cadou pe care sa il poata folosi chiar si atunci cand alapteaza in public si vrea sa se protejeze impotriva privirilor indiscrete ale strainilor.

4. Jucarii

Chiar daca bebelusul nu se va juca imediat ce vine pe lume cu jucarii, poti alege un set multifunctional, cu animalute de plus pufoase care sa poata fi agatate de patut si la apasarea unui buton sa emita zgomote albe utile in calmarea si linistirea micutului; mai tarziu, pe masura ce creste, bebelusul se va putea juca cu ele, insa utilitatea lor se va demonstra inca din prima sa noapte acasa.

5. O geanta speciala

Mamica (si bebelusul) vor avea nevoie de o geanta speciala pentru ei, in care sa poata depozita totul, de la scutece la servetele umede, la biberoane si hainute de schimb. Daca geanta este dintr-un material impermeabil, are suficient spatiu si pentru un portofel si include si o saltea pentru schimbat scutecele, atunci cu siguranta va fi alegerea ideala si va putea fi folosita cu placere pentru urmatorii doi ani.

6. Carti de povesti si albume de fotografii

Nu este niciodata prea devreme sa citesti povesti celui mic, asa ca un set de carti frumos colorate, cu povesti clasice, pe care mamica sa i le poata citi lui bebe cand este mic, dar si atunci cand mai creste si poate da chiar el paginile, este un cadou util si deosebit.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Cadouri

Articole recomandate

Citeste si despre