De ce sunt importante cursurile online de nastere, alaptare si puericultura pentru parinti

/ / Modificat: 2020-08-03
De ce sunt importante cursurile online de nastere, alaptare si puericultura pentru parinti

Inainte de a deveni parinti, dar si imediat dupa nastere bebelusului, viitorii parinti isi fac o multime de griji privind nasterea, alaptarea si ingrijirea copilului.

Cea mai mare ingrijorare pentru gravide o constituie nasterea. Apoi, dupa nastere, apar mii de intrebari despre alaptare. La cea mai mare parte dintre aceste intrebari vei primi raspunsul in cadrul cursurilor de specialitate unde viitoarele mamici invata sa fie relaxate si linistite pe tot parcusul sarcinii si dupa nastere, dar ii ajuta si pe tatici sa fie suficient de pregatiti pentru a acorda suportul necesar proaspetei mamici.  

Mami Stie - Cursuri online de nastere, alaptare si puericultura

Cursul Mami Stie cuprinde tot ce au nevoie sa cunoasca viitorii parinti, intr-un format cursiv si prietenos. Aici vei gasi pe toate cursurile de care ai nevoie: nasterea, alaptarea si puericultura. 

Intregul curs se desfasoara online si este structurat in video-uri scurte, fiecare abordand un subiect esential. Nu ai nevoie de mult timp liber pentru a urma cursul, deoarece fiecare video are doar 10 minute.  

Cursurile sunt online, pre-inregistrate si, odata achizitionate, se pot viziona oricand, de oriunde si ori de cate ori se doreste. Preturile lor sunt accesibile tuturor, tocmai pentru a ajunge la cat mai multi parinti care au nevoie de informatie.

In plus, pana la sfarsitul lunii august 2020, toate pachetele au reduceri speciale

Cursul Mami Stie cuprinde patru parti principale: Sarcina si nasterea, Alaptarea, Puericultura si Familia dupa nasterea copilului, toate acestea ramificandu-se in opt module care abordeaza pe larg cele mai importante subiecte.

Cum arata pachetele de curs Mami Stie

Viitorii si proaspetii parinti au acces la patru pachete care pot fi achizitionate separat, impreuna sau in orice alta combinatie doreste fiecare persoana in parte. Pachetele sunt structurate astfel:

Pachetul “Nasterea Implinitoare” 

Nastere implinitoare

Acest pachet este format din cinci module, care au ca scop pregatirea viitoarei mame pentru cea mai frumoasa experienta: nasterea. Gravida va afla tot ce trebuie sa stie despre sarcina urmarind cele cinci module video care cuprind: Sarcina – anatomie si fiziologia; Nasterea – Anatomie, fiziologie, semne de alarma; Masurile de confort la nastere; Interventiile medicale la nastere si Operatia cezariana – Rutina sau necesitate? si Planul de nastere. In plus la achizitionarea acestui pachet vei primi ca bonus modulul special Familia dupa nasterea bebelusului.

Pachetul “Alaptarea lina”

Alaptarea Lina

Alaptarea este unul dintre cele mai dezbatute subiecte de catre toate mamele din lume. Fiecare femeie are zeci, poate sute de intrebari despre alaptare. Tocmai de aceea pachetul “Alaptarea lina”  include 31 de topicuri esentiale in alaptare, printre care: Beneficiile alaptarii; Cine poate alapta si cine nu; Miturile alaptarii; Atasarea la san a bebelusului; Ora magica; Pozitii optime pentru alaptare; Pompe, suzete si biberoane; Cum stim daca bebelusul se hraneste suficient. Ca BONUS vei primi si modulul special Familia dupa nasterea bebelusului.

Pachetul “Ingrijim pe bebe si mami”

Puericultura

Pachetul Ingrijim pe bebe si mami este un curs care-i pregateste pe viitorii parinti pentru primii ani de viata ai copiilor. Acesta include doua module: Puericultura si Familia dupa nasterea bebelusului. dupa absolvire, taticii pot primi, la cerere, atestatul de puericultura care le ofera sansa de prelungire a concediului paternal de la cinci la 15 zile.

Pachetul “Mami Stie Tot”

Mami stie tot

Pachetul “Mami Stie Tot” cuprinde toate cele sapte module esentiale, raspunzand tuturor intrebarilor pe care gravidele le au. Acest pachet include: Sarcina – anatomie si fiziologie; Nasterea – Anatomie, fiziologie, semne de alarma ; Masuri de confort la nastere; Interventiile medicale la nastere – Rutina sau necesitate?; Planul de nastere; Alaptarea si Puericultura. Ca bonus vei primi si modulul special Familia dupa nasterea bebelusului, iar dupa absolvirea cursului, se poate acorda, la cerere, atestatul de puericultura pentru tatici.

Modulele se pot achizitiona atat separat, cat si toate odata sau in orice combinatie doriti sau aveti nevoie.

Mami Stie in varianta sa online poate fi cumparat si vizionat de catre viitorii si proaspetii parinti de oriunde s-ar afla in lume. Odata achizitionat, ramane al vostru si il puteti revedea ori de cate ori aveti nevoie. Nu sunteti limitati de timp sau de zile sau ore specifice, ca in cazul unui curs online live. Si nu va temeti, veti putea beneficia si de componenta 'interactiva' a unui curs obisnuit, deoarece aveti 30 de zile de ASISTENTA GRATUITA in urma achizitionarii cursului. 

Manuela Ilioiu te invata tot ce trebuie sa stii despre nastere, alaptare si puericultura

Manuela Ilinoiu

In spatele platformei mamistie.info se afla Manuela Ilioiu, educator prenatal certificat Lamaze, consultant de lactatie certificate IBCLC, tehnician nutritionist si mama care isi doreste sa ajute viitorii si proaspetii parinti sa primeasca informatii corecte si complete despre nastere, alaptare, puericultura si ingrijirea mamei dupa nastere prin intermediul cursurilor sale.

Rolul acestora este acela de a simplifica accesul la informatii pentru parintii din intreaga tara si chiar din strainatate, de a promova si populariza informatii si sfaturi corecte si actualizate despre nastere, alaptare, puericultura si multe alte subiecte de interes pentru parinti, dar si de a spune NU miturilor si informatiilor neclare si confuze care se regasesc peste tot. 

Articole recomandate

Citeste si despre