Produse naturiste care combat efectele neplacute ale anticonceptionalelor

/ / Modificat: 2012-05-07
Produse naturiste care combat efectele neplacute ale anticonceptionalelor

Produsele naturiste care combat efectele neplacute ale anticonceptionalelor contin ingrediente naturale active, care ajuta organismul sa se regenereze si sa-si pastreze vitalitatea. Acestea sunt extrem de importante pentru a preveni afectiuni importante si dereglari hormonale cauzate de administrarea prelungita a pilulelor contraceptive.

Foto: emed.com.au

Efectele pozitive multiple pe care anticonceptionalele le au asupra organismului sunt de multe ori umbrite de o multime de reactii adverse neplacute, care se declanseaza pe baza administrarii pe termen lung a acestora.

Printre cele mai frecvente efecte neplacute ale contraceptivelor orale se numara:

  • afectiuni ale ficatului;
  • balonare;
  • sterilitate;
  • ingrasare;
  • retentie de apa;
  • depresie;
  • scadere a libidoului;
  • dezechilibre hormonale.

Iata cateva produse naturiste eficiente in prevenirea acestor efecte secundare neplacute:

Liv 52

liv52

Liv52 este un produs naturist hepatoprotector, bazat doar pe ingrediente din plante, care contribuie la regenerarea tesutului si reglarea metabolismului hepatic, dar si la normalizarea transaminazelor.

Este indicat ca o data la cateva luni de administrare a anticonceptionalelor sa faci cate o cura cu produse naturiste hepatoprotectoare.

Sunnypharma.ro (18.90 lei)

4Femina

4Femina

4Femina este singurul produs naturist existent in Romania creat special pentru combaterea celor mai neplacute efecte secundare ale anticonceptionalelor:

  • ingrasarea;
  • scaderea libidoului;
  • retentia de apa;
  • afectiunile ficatului.

Prin ingredientele sale atent selectionate, 4Femina ajuta concomitent la mentinerea unei greutati normale, la cresterea apetitului sexual, eliminarea surplusului de apa din organism si la protejarea ficatului.

Se poate administra in paralel cu anticonceptionalele, pe toata perioada utilizarii lor.

Farmaciastejara.ro (14 lei)

Vital Woman

vital-womanVital Woman este un produs naturist conceput pentru regenerarea si vitalizarea complexa a organismului, in vederea combaterii depresiei si cresterii apetitului sexual, doua dintre efectele secundare ale administrarii indelungate a pilulelor contraceptive.

Ingredientele active ale acestui tonic feminin contribuie si la prevenirea aparitiei sterilitatii, un alt risc crescut al alegerii acestei metode contraceptive.

Se administreaza in cure de cate 3 luni.

Terapii-naturiste.com (69.30 lei)

Ulei de primula (Evening Primrose)

ulei-de-primulaUtilizarea indelungata a anticonceptionalelor contribuie si la instalarea unor dezechilibre hormonale.

Faptul ca introduci in organism hormoni noi, continuti de pilule, determina cresteri ale nivelurilor hormonale, in special de estrogen, principalul component al multor tipuri de anticonceptionale.

Uleiul de Primula este un produs naturist care ajuta la echilibrarea hormonala si  la combaterea tuturor efectelor nocive care rezulta din aceste dereglari.

Retetanaturista.ro (66 lei)

Tu cum te protejezi impotriva efectelor neplacute ale anticonceptionalelor? Ai avut parte de neplaceri cauzate de administrarea prelungita a pilulelor contraceptive? Cum le-ai facut fata? Impartaseste-ne sugestiile si sfaturile tale in sectiunea de comentarii de mai jos!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Efecte secundare anticonceptionale Administrare prelungita anticonceptionale Riscuri anticonceptionale

Articole recomandate

Citeste si despre