Ce metoda contraceptiva folosesti?

/ / Modificat: 2011-10-10
Ce metoda contraceptiva folosesti?





 

Suntem 12 milioane de femei in Romania. Traim, gandim, iubim, simtim. Pentru fiecare dintre noi, alegerea unei metode contraceptive este o provocare si o necesitate a vietii de zi cu zi.

In continuare inca, avortul reprezinta o metoda contraceptiva. "4 luni, 3 saptamani, 2 zile" nu a fost doar un film. In continuare nu ne protejam suficient impotriva infectiilor cu transmitere sexuala. In continuare nu avem incredere in metoda contraceptiva pe care o alegem. In continuare mergem prea rar la medicul ginecolog.

www.contraceptie-moderna.ro este un site facut de femei pentru femei. Nu iti vindem nimic, vrem doar sa iti oferim cat mai multe informatii despre ce inseamna metodele contraceptive. Ne-am gandit sa punem la un loc date despre metodele contraceptive cunoscute, dar si informatii despre cele mai noi metode contraceptive. Si sa nu uitam: avem si un concurs cu premii surpriza!

Ce metoda contraceptiva folosesti? Ce metoda contraceptiva ti se potriveste? Cum alegi metoda contraceptiva potrivita? Sunt cateva dintre intrebarile la care te ajutam sa-ti raspunzi mai usor.

Discutam, analizam, punem intrebari si oferim raspunsuri pe www.contraceptie-moderna.ro. Cand ai un pic de timp pentru tine. Cand te gandesti la tine. Cand stii ca tu esti cea mai importanta persoana. Cand sanatatea si fericirea ta conteaza.

In fiecare zi, pentru libertatea ta. Alege sa ai grija de sanatatea ta! Intra in cercul nostru!

Site-ul contraceptie-moderna.ro este o parte integranta din compania de informare si de constientizare a populatiei derulata de Asociatia Romana pentru Promovarea Sanatatii.


Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre