Triplul test si ecografiile, garantia unui bebelus sanatos

Conform statisticilor, dintr-un numar de peste 200.000 de nou-nascuti anual, peste 10.000 au malformatii congenitale. Malformatiile congenitale reprezinta una din principalele cauze de deces in randul nou-nascutilor si poate tensiona relatiile familiale, lucru care are consecinte negative atat asupra dezvoltarii copiilor cu malformatii, cat si asupra celorlalti membri de familie.

Triplul test este o analiza speciala care ofera o serie de informatii despre dezvoltarea congenitala a bebelusului si este foarte important in depistarea sindromului Down, a sindromului Edwards, a trisomiei 18 precum si a altor eventuale malformatii congenitale care pot aparea in perioada sarcinii.

Investigatia se numeste triplu test pentru ca determina trei parametri biochimici din sangele viitoarei mamici.

Daca valorile sunt mai mici sau mai mari decat cele normale, viitoarea mamica trebuie sa efectueze investigatii suplimentare pentru confirmarea suspiciunii de anomalie.

Dove vine in intampinarea viitoarelor mamici impreuna cu Fundatia Copii Sanatosi – Copiii conteaza pe noi!

O femeie fericita este o femeie ai carei copii sunt sanatosi si tocmai de aceea este importanta sprijinirea femeile prin facilitarea accesului acestora la teste speciale care se fac in timpul sarcinii.

Dove a donat 1 RON din pretul fiecarui pachet cadou Dove din editia speciala de vara, si impreuna cu Fundatia Copii Sanatosi – Copiii conteaza pe noi! a facut fericite 200 de femei gravide care au beneficiat de ecografii de sarcina gratuite si 100 de femei care au efectuat triplul test.

Fundatia Copii Sanatosi – Copiii conteaza pe noi! faciliteaza accesul femeilor la teste care sa asigure descoperirea in timp a malformatiilor congenitale si prevenirea abandonului copiilor cu anomalii.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Ecografie sarcina Triplu test

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul