Topul celor mai inspirate nume de copii ai celebritatilor

/ / Modificat: 2012-07-04
Topul celor mai inspirate nume de copii ai celebritatilor

Si vedetele fac uneori alegeri inspirate cand vine vorba de numele de botez al copiilor lor. Chiar daca multe dintre ele esueaza atunci cand aleg sa isi numeasca bebelusii cu nume ciudate si total nepotrivite, exista parinti celebri care au luat decizii frumoase si potrivite in acest sens si care au devenit sursa de inspiratie pentru oameni din intreaga lume. Iata un top al celor mai inspirate nume de copii ai vedetelor!

Vedetele fac multe lucruri doar din dorinta de a iesi in evidenta sau de a da dovada de excentricitate. Multe dintre aceste lucruri se reflecta si in cresterea si ingrijirea copiilor lor. Fie ca ii imbraca intr-un stil vestimentar unic, ca ii pun sa tina un regim alimentar special sau ca le pun nume dintre cele mai ciudate, celebritatile isi pun amprenta asupra copiilor lor si incearca sa le creeze personalitati unice si sa-i deosebeasca de ceilalti.

Exista insa vedete care au apelat la nume comune si populare sau unice si foarte furmoase, extrem de inspirate.

Adeline (Simon Helberg)

Adeline este unul dintre cele mai melodioase si frumoase nume de fetite. A fost si alegerea actorului Simon Helberg, din filmul The Big Bang Theory, si a sotiei sale pentru primul lor copil, nascut pe data de 8 mai 2012.

Jackson (Charlize Theron)

Simplu, frumos, englezesc, popular, numele de Jackson este o alegere inspirata pentru toate vedetele care si-au botezat baieteii si, de ce nu, fetitele in acest fel.

Este si cazul frumoasei actrite Charlize Theron, care a devenit mamica in urma adoptiei unui baietel pe care il cheama Jackson.

Ruby (Marley Shelton)

Actrita Marley Shelton si sotul sau, Beau Flinn, intra si ei in topul parintilor care au dat dovada de inspiratie in alegerea numelui celui de-al doilea copil al lor, nascut pe 1 mai 2012. Este vorba de o fetita pe nume Ruby, care a devenit, asa cum se traduce si numele ei, "bijuteria lor" cea mai de pret, o adevarata comoara.

Matilda Rose (Michelle Williams si Heath)

Alegerea de a combina numele Matilda cu Rose a fost foarte inspirata pentru actrita Michelle Williams atunci cand a decis numele de botez al fetitei sale.

Matilda este un nume cu o sonoritate puternica, care indeamna atat la dulceata, cat si la forta, curaj, iar Rose vine sa atenueze usor impactul primului prenume, emanand gingasie si gratie.

David (Andra Maruta, Gabriela Vranceanu Firea, Luminita Anghel)

Chiar daca pare mai degraba un nume strain, el a fost adoptat cu succes pe meleaguri autohtone, iar baieteii Andrei, Gabrielei Vranceanu sau Luminitei Anghel sunt fericitii posesori ai numelui David. Este unul dintre cele mai frumoase si inspirate nume pentru baietei de la noi, dar si dintre cele mai la moda.

Suri (Tom Cruise si Katie Holmes)

Lasand la o parte toate aparitiile scandaloase din presa si agitatia din jurul micutei Suri, numele pe care-l poarta fiica lui Tom Cruise si Katie Holmes este unul dintre cele mai inspirate nume de copii din showbizz.

Prenumele Suri este un amestec de exotic, unic si dragut, care se traduce in evreiasca prin "printesa", in sanscrita inseamna "soare", iar in persana "trandafir".

Max (Christina Aguilera sau Jennifer Lopez)

Atat Christina Aguilera, cat si Jennifer Lopez au preferat numele Max, simplu si popular pentru baieteii lor.

Max este un nume inspirat pentru copii si a redevenit la moda atunci cand vedetele au inceput sa il readuca in atentia parintilor.

Mabel (Bruce Willis)

Pe data de 1 aprilie 2012, Bruce Willis a devenit tatic pentru a patra oara, sotia sa, Emma, nascand o fetita pe care au botezat-o Mabel Ray.

Numele Mabel este foarte inspirat, dulce si cu o sonoritate frumoasa, si provine de la "amable", care inseamna indragit sau iubit. Adaugarea lui Ray echilibreaza nuanta dulce a numelui Mabel si ii ofera taria de caracter de care are nevoie, uneori, o fetita.

Sofia (Andreea Banica, Dana Nalbaru)

Si vedetele de pe plaiuri autohtone fac alegeri interesante si frumoase pentru copiii lor. Este si cazul Andreei Banica sau Danei Nalbaru, care au ales un nume iscusit si inspirat pentru fetitele lor, Sofia, care in greaca se traduce prin intelepciune.

Sofia este un nume care combina armonios energia si puterea cu gingasia si feminitatea.

Bastian

Nici Bastian nu este un nume care suna rau. Prescurtat de la "Sebastian", acesta este alegerea starului din Suburgatory, Jeremy Sisto, si a sotiei, Addie Lane, pentru baietelul lor, nascut pe 9 martie, anul acesta.

Sunday Rose (Nicole Kidman)

Chiar daca este destul de neobisnuit sa te cheme "Duminica", numele, si mai ales asocierea Sunday cu Rose, sunt alegeri inspirate pentru un nume de copil.

Suna frumos, melodios si este extrem de la moda, datorita faptului ca a fost ales de una dintre cele mai cunoscute celebritati de la Hollywood, Nicole Kidman, pentru fetita pe care o are impreuna cu sotul sau, Keith Urban.

Prenumele Rose este extrem de des intalnit printre parintii celebri ai Hollywood-ului si folosit adesea in asociere cu alte nume. Si cuplul Jennifer Garnes-Ben Affleck au o fetita numita Rose, mai exact Seraphina Rose.

Honor (Jessica Alba)

Honor este un nume clasic, superb, pentru fetite, mai ales la americani si este si optiunea Jessicai Alba pentru fetita sa cea mare.

Mason

Mason este un alt nume inspirat pentru baietei, care l-a determinat si pe celebrul rapper Ne-Yo sa isi boteze astfel baietelul nascut pe 9 octombrie 2011.

Este un nume popular de baietei si foarte rezonant, pentru baietei cu personalitate puternica.

Maya

Maya ramane un nume clasic extrem de ales printre vedete pentru copiii lor. Atat vedetele romanesti, printre care si frumoasa Antonia, cat si cele de afara, ca de exemplu Ethan Hawke, au ales acest prenume pentru a-si boteza fetitele.

Benjamin (Tom Brady si Gisele Bundchen)

Benjamin sau Ben este inca un nume la moda printre vedete, printre ultimele celebritati care au apelat la el numarandu-se Tom Brady si celebrul model Gisele Bundchen, care si-au botezat baietelul Benjamin Brady.

Tie care nume ti se pare cel mai inspirat? Pe copilul tau cum il cheama si de ce i-ai pus acel nume? Spune-ne parerile si comentariile tale in sectiunea de comentarii de mai jos!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Nume copii vedete Nume copii

Articole recomandate

Citeste si despre